Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Narcos Video Oyunu PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu

 
   Yayıncı Curve Digital ve geliştirici Kuju Entertainment Netflix dizisi Narcos'u temel alacak video oyununu PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC platformları için duyurdu.

   Narcos video oyunu ilkbahar 2019'da çıkacak.
 
   "Netflix dizisi Narcos'un fantastik hikayesi ve cesur aksiyonunu birleştirecek bir oyun yapacak olmaktan dolayı sabırsızlanıyoruz. Olağanüstü düzeyde heyecanlıyız ve hem dizinin hayranlarını hem de oyuncuları memnun edecek şaşırtıcı oynanış unsurları üzerinde çalışıyoruz." dedi geliştirici stüdyonun patronu Brynley Gibson. 
 
   Narcos dizisi uyuşturucu baronlarının yükselişi ile düşüşünü ve uyuşturucu kaçakçılığının dünyada nasıl artışa geçtiğini yaşanmış olayları temel alarak anlatıyor. İlk iki sezonda Pablo Escobar'ın hikayesi, üçüncü sezonda ise Rodriguez kardeşlerin kurmuş olduğu Cali Karteli'nin hikayesi anlatılıyor. Dördüncü sezon ise yapım aşamasında.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Crew 2 Çıkış Tarihi Duyuruldu Surviving Mars Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

YigitShady

16.3.2018 18:32:57

0
Pablo Emilio Escobar Gaviria

french press

16.3.2018 08:28:04

+2
çöp olur

Guest-2C5CD639E

15.3.2018 23:04:41

0
''Pablo Emilio Escobar Gaviria'' Si Patron! Oyun güzel olursa 2019 GOTY bile olabilir artık yapımcıya bağlı bilemiyorum. Mafia tarzında mı olucak şimdi? TPS olucak gibi görünüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız