Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Narcos: Rise of the Cartels Bu Sonbaharda PS4, Xbox One, Switch ve PC için Çıkacak

 
Yayıncı Curve Digital ve geliştirici Kuju Entertainment, Netflix'in Narcos dizisini temel alan taktiksel sıra tabanlı strateji oyunu Narcos: Rise of the Cartels'in bu sonbaharda PlayStation 4, Xbox One, Switch ve PC için çıkış yapacağını duyurdu. 

Oyunun tanıtım yazısı:
 

80'lerin Kolombiya'sına hoş geldiniz. El Patrón'un imparatorluğunun ateşi çoktan yakıldı, etkisi sınırları aştı ve hızla büyüyor. Her yere nüfuz ve yozlaşma hakim; polisler, muhafızlar, politikacılar ve diğer herkes Medellín Kartelinin avucunun içinde ve Amerika en sonunda bir şeyler yapmaya karar verdi.
 
Narcos: Rise of the Cartels, Netflix'in popüler dizisinin hikayesini, El Patrón'un yükselişini ve düşüşünü anlatıyor. Tarafınızı seçin; ya narkotikle ya da kartelle çalışın. Dizideki mekanları keşfedin, dünyayı etkileyen olaylarda ve uyuşturucu savaşlarının seyrini belirleyen önemli mücadelelerde rol oynayın.
 
Çeşitli sınıf tabanlı rollerle takımınızı kurun, başrol karakterlerine katılın, becerilerinizi geliştirin ve gaddarlık dolu bu sıralı tabanlı oyundaki savaşlarda yerinizi alın. Unutmayın, her hareketinizin neticeleri olacak.
 
Gümüş... veya Kurşun
 
POPÜLER NETFLIX DİZİSİNDEN UYARLANDI
Bu Narcos deneyimi orijinalliği ve El Mexicano, Murphy, Peña ve Primo gibi ikonik karakterlere dayanıyor. Her "lider", savaşı değiştirebilecek avantajlar sunuyor.
 
HIZLI STRATEJİK SAVAŞLAR
Narcos: Rise of the Cartels, sıra tabanlı strateji savaşlarını bambaşka bir düzeye çıkarıyor; birimler art arda bağımsız hareket edebilme yeteneğine sahip ya da bir turda birden fazla hareket gerçekleştirebiliyor, yani oyunun hızı asla düşmüyor. Hamlelerinizi akıllıca planlarken dikkatli olmalısınız, çünkü her hareketinizin neticeleri olacak.
 
HER SAVAŞIN İKİ TARAFI VARDIR
İki benzersiz mücadele içeren Narcos: Rise of the Cartels, savaşı iki tarafından gözünden de görmenize imkan veriyor. Narkotikle işbirliği yaparak uyuşturucu imparatorluğunu yıkmak için Steve Murphy ile aynı safta çarpışın ya da uyuşturucu kaçakçıları ile birlikte olarak her yerde gözü olan El Patrón'un emri altında bir imparatorluk inşa etmek, onu büyütmek ve genişletmek için çalışın.
 
KARŞILIK VE ÖLDÜRÜCÜ ATIŞ
Yenilikçi oyun mekaniği, düşmanlarla doğrudan çatışmaya girmek için birimlerinizin üçüncü şahıs kontrolünü ele almanıza imkan tanıyarak en uygun anlarda kritik hasarlar verme fırsatı sunuyor ve böylece bu sıra tabanlı oyun heyecanını asla kaybetmiyor.


Yeni yayınlanan fragmanları aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Narcos: Rise of the Cartels Narcos Netflix Oyun Dizi Strateji
Neo Cab 3 Ekim'de Switch ve PC için Çıkacak World War Z için Yeni Ücretsiz İçerikler Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Narcos: Rise of the Cartels ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız