Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naoto Ohshima'dan Japon Oyun Sektörüne Uyarı

Ohshima'nın başkanı olduğu Cavia'nın son oyunu Nier'dan beklentiler yüksek
Naoto Ohshima; Yuji Naka ile birlikte Sonic gibi Sega'nın maskotu haline gelen karakterin yaratılmasına katkıda bulunmuş bir kişi.
 
Şu an Resident Evil: Darkside Chronicles'ın yapımcısı Cavia'nın başında bulunan Ohshima; Wizardry ve Phantasy Star oyunlarının yanı sıra Artoon'nun Blinx: The Time Sweeper, Blue Dragon ve Yoshi's Island DS oyunlarında da önemli roller aldı.
 
 
Bu günlerde ise PS3 ve Xbox 360 için hazırlanan Square-Enix'in dağıtımcılığını üstlendiği Nier üzerinde çalışıyor.
 
 
Gamesutra'ya konuşan Ohshima; oyunların film ve müzikler ile birlikte eğlence dünyasının parçalarından birisi olduğunu, oldukça kaliteli olan Japon film endüstrisinin Hollywood filmleri gibi bir anda popüler olamadığını söyledi.
 

Ohshima; Japon oyun sektörünün çizgi film vari oyunlarla ilerleyemeyeceğini, hem çizgi film vari hem de gerçeçi grafiklere sanhip oyunları aynı anda istediğini, Artoon'da çalışırken piyasaya çıkan korku oyunları Vampire Rain'deki birçok şeyden üzüntü duyduklarını ve ileride oyuncuları heyecanlandıracak oyunlar yapmak için çabalayacaklarını da ekledi.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak sonic yuji naka naoto ohshima japon oyun endüstrisi
Aion : Vision Trailer Yayınlandı New Super Mario Bros. Wii İlk Gün 420.000 Sattı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız