Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Naoki Yoshida: Final Fantasy 16 Deneyimsiz Oyuncuların Elinden Tutacak

 
 
Rol yapma aksiyon oyunu serisi Final Fantasy 16'nın yapımcısı Naoki Yoshida oyun hakkında çeşitli açıklamalar yaptı. Geliştirilen bu oyunun deneyimsiz oyuncuları da elinden tutacağını belirtti.
 
Famitsu ile yaptığı röportajda Yoshida, önceki Final Fantasy oyunlarında yer alan geleneksel savaş sisteminin değişeceğini belirtti. Bunun yerine Kingdom Hearts oyununa benzer aksiyon tabanlı bir savaş sistemine geçiş yapılacağını söyledi. 
 
Yoshida, her Final Fantasy hayranının aksiyon oyunlarını iyi oynayamayacağını da kabul etti. Bu nedenle oyunun iki modu olacağını belirtti.: Aksiyon odaklı mod ve Hikaye odaklı mod. Bunun yanı sıra Yoshida Hikaye odaklı modda aksiyon tarafında iyi olmayan oyuncuların da zevk alacağını söyledi.
 
Hikaye modu sadece dövüş zorluğunu azaltmayacak aynı zamanda oyunculara mücadeleyi kolaylaştırmak adına çeşitli erişilebilirlik özellikleri ve donanabilecek bir dizi eşya sunacak. İki modun da hikaye içeriği aynı olacak. Ek olarak hikaye modu kolay değil standart bir zorluğa sahip olacak.
 
Final Fantasy XVI, PlayStation 5 için 2023 yazında çıkış yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Final Fantasy XVI Square Enix Creative Business Unit III PS5 PC
Amazon Prime Üyelerine 25 Oyun Ücretsiz Switch Oyunu Fire Emblem Warriors Three Hopes Yarın Çıkıyor

mehmetalpertr

23.6.2022 16:00:20

0
Ulan bok ettiniz güzelim seriyi. Yok Kingdom Hearts a özen, yok YS yada Tales gibi dövüş sistemi yapalım. Yok oyuna dungeon koyalım. Piknik de olsun Tales ve YS deki gibi. Turn Base dövüş sistemi varken FF7-FF8-FF9 bunlar altın çağlarınızdı. İsteyen limit break ve fiziksel damage ile düşmanı yeniyor. İsteyen sadece magic kullanıyor. İsteyen sadece Summon la dalıyordu. FFX ile başladı çöküşünüz. 13 felan hak getire zaten. Gerisi de rezalet. Kardeşim sen FF sin bırak başkalarından çalmayı. Bırak başkaları senden çalsın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Final Fantasy XVI
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız