Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Namco Bandai'nin Yeni Oyunu Digimon Olabilir

Geri sayımın bitmesine 88 saat var.

     Geçtiğimiz günlerde yaptığımız bir haberde Namco Bandai'nin açtığı geri sayım sitesinden bahsetmiş ve firmanın bu geri sayım sonucunda yeni oyununu duyuracağını belirtmiştik. İşte bu geri sayım sitesinden çıkacak oyunun Digimon olabileceği belirtiliyor.
 
     Geri sayımın bitişine an itibari ile 88 saat kalan site için Japonya'nın önde gelen dergilerinden V-Jump'tan açıklama geldi. Derginin yaptığı habere göre bu geri sayım sonucunda PSP için özel olarak geliştirilen bir Digimon oyunu duyurulacak.
 
     Tabi henüz konu ile ilgili resmi bir açıklama gelmiş değil. Karakter tasarımlarının Suzuhito Yasuda tarafından çizildiği belirtilen oyunun sitede gözüken resmi ise Tokyo'dan bir bölge olarak belirtilmiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Adriasang PSP PSP Go Sony PSN Namco Bandai Digimon
Microsoft: 1. Parti Oyunlarımız Daha İyi Netflix Servisi 2012'de Avrupa'ya Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

dante19

17.7.2011 22:40:03

0
yaw be bir bölümünü kaçırmazdım birgün kaçırmakla burun buruna gelmiştim oturup ağlamaya başlamıştım ne severdim yaa 3 yada 4 e gidiyordum ağumon u gagumon u neydi be güzel birşey çıkarsınlar da oynayalım

Farwynd

17.7.2011 19:28:03

0
Aah ah. Bir zamanlar Kanal D'de yayınlanır, okulumun olduğu saatlerde yayınlandığı için VHS kasetlere kayıt ederdim. Keşke Digimon ve Pokemon'un PC'ye sağlam oyunları çıksa. Gerçekten düşününce bir RPG sistemiyle büyük çapta bir Pokemon veya Digimon oyunu yapılabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PSP
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız