Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nadeo: "Savaş Oyunları Oyun Ruhuna Aykırı"


     Geçtiğimiz günlerde ShootMania isimli yeni bir FPS oyununun duyurusunu yapan Nadeo Games, savaş oyunları hakkında konuştu.
 
     Strategy Informer'a konuşan yönetici Florent Castelnérac, savaş oyunlarının oyun ruhuna aykırı olduğunu dile getirdi. ShootMania'nın bir savaş oyunu olmadığını söyleyen yetkili isim, "Oyunların amacı insanları başka dünyalara taşımak, oyuncuları birlikte oynatmak. Fakat şu dönemde oyunların amacı oyuncuları terörizmin veya anti terörizmin olduğu dünyalara götürmek oldu. Bu tamamen oyun ruhuna aykırı." şeklinde konuştu.
 
     Şöyle bir düşündüğümüzde gerçekten de oyun dünyasının barındırdığı oyunların çoğununun savaş temasında oluştuğunu rahatlıkla söyleyebiliyoruz. Fakat aynı zamanda en çok kazanç da bu temanın etrafında dönüyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
mmofps shooter fps nadeo ubisoft shootmania shootmania storm
Doctor Who'nun Vita Sürümü Unreal 3'e Emanet NatGeoHD'de Bu Hafta FIFA Belgeseli Var
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Fadeout

22.2.2012 17:02:46

0
quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_ ay savaş oyunu yapmayın ay kan koymayın oyunlara ay erotizm olmasın ne olsun o zaman Call of Cindrella Kırmızı başlıklı kız effect Pamukcraft böyle oyun hayal eden, o olmasın bu olmasın diyen tipleri hayal edemiyorum, arabaları pembe falandır da bunların. Komedi.
Adam gayet mantıklı konuşmuş,herkes adam öldürme temalı oyun sevmiyor olabilir...ama firmalar böyle oyunlarda yapmak zorunda çünkü para bunlarda...

BSC Misafiri

22.2.2012 08:57:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Şiddet oyunları insanların içindeki pisliği dışarı vurmalarına yarıyor bence ne yani oyunda değilde gerçektenmi adam öldürelim
Öldürme güdüsünü köreltiyor mu yoksa dürtüyor mu tartışılır...

Crynet

21.2.2012 22:24:39

0
İlgi Yoğun Olduğu Sürece Sen İster Savaş Oyunu Yap İstersen Yapma.

BSC Misafiri

21.2.2012 21:48:39

0
abi spor ve yarış oyunlarını saymaszak silah olmayan bir oyun aklıma gelmiyor zaten bence oyun tarihinin en önemli icatı konsol değil silahlar :)

xLordRealx

21.2.2012 21:10:56

0
Bence oyun türlerinde sınırlandırma olmamalı, madem oyunların amacı insanları başka dünyalara taşımak, o halde istediğimiz dünyaya gidebiliriz değil mi? Sonuçta savaş oyunu oynamanın insana gerçek hayatta doğrudan bir olumsuz etki oluşturduğunu görmedim ben. Oyun dediğin geniş çaplı, her insanın isteklerine hitap etmelidir.

ultra_storm

21.2.2012 20:28:37

0
quote:

Orijinalden alıntı: _RevO_ ay savaş oyunu yapmayın ay kan koymayın oyunlara ay erotizm olmasın ne olsun o zaman Call of Cindrella Kırmızı başlıklı kız effect Pamukcraft böyle oyun hayal eden, o olmasın bu olmasın diyen tipleri hayal edemiyorum, arabaları pembe falandır da bunların. Komedi.
Aynen insan böyle şeyleri görmelide yarın bir gün savaş çıktımı ne yapacaklar bunlara karşı çıkanlar ?

BSC Misafiri

21.2.2012 19:16:54

+1
Şiddet oyunları insanların içindeki pisliği dışarı vurmalarına yarıyor bence ne yani oyunda değilde gerçektenmi adam öldürelim

teknomnyak_37

21.2.2012 19:09:28

0
valla tanıdığım bütün fps oynayan arkadaşlarım savaşa karşı biz sadece rahatlamak için fps oynuyoruz zaten başka bi amacımız yok kardeş

rambocuk

21.2.2012 19:07:56

0
yaw fifa onlinede bi maçlar oluyor stres gerilim öfke savas oyunlarında sadece eğlence var ama iddalı olunabilcek oyunlarda dahaca çok kin ve öfke var

Guest-56D7221EF

21.2.2012 18:27:56

+3
insanlar kan,ölüm,savaş gibi unsurları seviyolar yapılma amacı daha çok ilgi çekmesi başka bir şey yok.
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ShootMania Storm
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız