Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Nacon, Session Geliştiricisi Crea-ture Studios'u Satın aldı

 
 
Nacon, Session oyunu geliştiricisi Crea-ture Studios'u satın aldığını duyurdu. Nacon tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer alıyor: ''Bu satın alımı, devam eden dış büyüme stratejimizin bir parçası olarak değerlendiriyoruz.''
 
'Nacon CEO'su Alain Falc bir basın açıklamasında: "Uzmanlığı ve tutkusu ile çalışmalarımızı güçlendirecek olan Crea-ture Studios'un yeteneklerini aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz" dedi.
 
Crea-ture Studios kurucu direktörleri Marc-Andre House ve Vincent da Silva ise: “Sektörde 30 yılı aşkın deneyime sahip Nacon grubuna katılmaktan mutluluk duyuyoruz. Bu, gelişimimizi hızlandırmak ve daha da heyecan verici oyunlar sunmak için harika bir fırsat” ifadelerini kullandı.
 
Nacon, son üç yılda 11 stüdyo satın aldı. 2023 yılına kadar ise “AA” video oyunlarında lider konumda olmayı umuyor. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu nacon
WitchSpring3 Re:Fine – The Story of Eirudy Batıda 13 Ağustos'ta Çıkıyor Xuan-Yuan Sword VII, PS4 ve Xbox One için Batıya Eylül'de Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız