Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NGP Oyunları için Üç Yeni Video Yayınlandı


     Playstation-Blog tarafından yayınlanan üç yeni video ile NGP'ye çıkacak olan Uncharted Golden Abyss, WipEout 2048 ve Sound Shapes oyunlarını kısaca tanıma fırsatına sahip oluyoruz.

     Şimdi sırasıyla videolara bakalım.

 
Uncharted Golden Abyss

Orta Amerika'ya 400 yıl önce varan İspanyol keşif ekibinin katledilmesinin ardında yatan karanlık sırları ortaya çıkarın.
  • NGP'ye ilk kez adım atacak olan Nathan Drake'e katılın ve keşfedilmemiş topraklara doğru epik bir yolculuğa çıkın.
  • NGP'nin yenilikçi kontrollerini kullanarak inanılmaz OLED ekranında harika ayrıntılarla betimlenen sinematik macerada sıçrayın, sallanın ve atlayın.
  • Oynayış tarzınıza en iyi uyan ikili analog çubukları veya NGP sisteminin etkileşimli kontrol özelliklerinden birini kullanarak ölümcül görevleri tamamlayın.

Geliştirici Yorumu: (John Garvin, Yaratıcı Yönetmen, Bend Studios)
Nathan Drake geri geldi, üstelik bu sefer dilediğiniz yere götürebilirsiniz. NGP sisteminizi kapın ve Orta Amerika'nın kuytu bir bölgesindeki ormanlarda geçen epik bir yolculuğa çıkın.
Uncharted Golden Abyss PlayStation 3'teki Uncharted: Drake's Fortune oyununun öncesini anlatıyor ve kahramanımız Drake en iyi dostu ve akıl hocası Victor Sullivan ile başka bir gizemli maceraya atılıyor. NGP sisteminin dokunmatik ekranını ve arka dokunmatik yüzeyini kullanarak tırmanmak, sıçramak, iplerden sallanmak ve zorlu düşmanlarla kapışıp hayatta kalmanız gerekecek.

"Yine Nathan Drake, yine başka bir macera; sadece NGP'de. Bu karakteri yönetmek ve Uncharted: Drake's Fortune'dan önce nasıl birisi olduğunu görebilmek çok büyük bir keyif."

Tür: Aksiyon/Macera
Konsollar arası uyumluluk: PS3-NGP
Oyuncular:1
Medya türü: Açıklanacak
Ağ üzerinden oynama: ağ üzerinden oynanamaz
Ad Hoc Mode (Ad Hoc Modu): yok
Infrastructure Mode (Altyapı Modu): yok

 
WipEout 2048 (working title)

Araba yarışlarının gelecek nesli parmaklarınızın ucunda.
  • Özel pistler, yarışlar, oyun modları, kapsamlı topluluk özellikleri ve PlayStation 3'te çapraz oynama özelliği ile son sürat yarışın.
  • Zafere giden yolda dokunun ve çevirin, aracı yönlendirmek için çevirin ve arka dokunmatik yüzeyi kullanarak hızlanın, dahili bilgisayara komut vererek sese duyarlı silahları ateşleyin.
  • Ayrıntılı harekat modunu tam gaz bitirin, ardından yarış yeteneklerinizi PlayStation Network ile çevrimiçi test edin ve arkadaşlarınızla görev tabanlı oyunların keyfine varın.
Geliştirici Yorumu: (Dr Stuart Lovegrove, Teknik Yönetmen, Liverpool Studio)
Zorlu, yerçekimine meydan okuyan, yarışı ve savaşı bir araya getiren ve sadece NGP'ye özel pistler, yarışlar ve oyun modları sunan NGP oyunu WipEout 2048'e hazır olun. WipEout 2048'de tanınmış birçok müzisyenin muhteşem parçalarını ve WipEout marşlarını dinleyebilirsiniz.

Arka dokunmatik yüzey ile hızlanma veya mikrofon ile silahları etkin hale getirme gibi NGP'nin birçok farklı özelliğini kullanmakta ustalaşmanız gerekecek. Bunlara ek olarak, arkadaşlarınızla görev bitirerek devam edebileceğiniz sürükleyici bir çevrimiçi hareket modu var.

"WipEout 2048'de çapraz uyumluluk özelliği sayesinde sekiz kişi NGP veya PlayStation 3 kullanarak oyunu oynayabiliyor."

Tür: Yarış
Oyuncular: 1 - 8
Medya türü: Açıklanacak
Ağ üzerinden oynama: var
Ad Hoc Mode (Ad Hoc Modu): yok
Infrastructure Mode (Altyapı Modu): yok

 
Sound Shapes

NGP'de müzik çalın, besteleyin ve paylaşın.Klasik yana kayan platformlara yeni bir soluk kazandıran bu oyunda hareketlerinizle müzik çalın.
  • Kullanımı kolay dokunmatik ekranla müzik besteleyin ve seviyeleri geçin.
  • Yarattığınız müzik eserlerini PlayStation topluluğu ile paylaşın.
Tür: Platform
Oyuncular: 1
Ağ üzerinden oynama: yok
Ad Hoc Mode (Ad Hoc Modu): yok
Infrastructure Mode (Altyapı Modu): yok
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita NGP Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Age of Empires: Online'ın Çıkış Tarihi Açıklandı Xperia Play Oyun Kütüphanesi Genişliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ersin ÇAKI

3.6.2011 08:06:51

0
İyi de kardeş adamlar oturup bütün zamazini internet basında geçirmiyorlar. Biraz gecikmeli eklemişlerse ne olmuş yani. Baktığın zaman Türkiye'de ilk bu sitede var.

_giray_

3.6.2011 07:10:06

0
Birazcık yavaşsınız galiba ben bunları bi 9-8 saat önce youtube'dan izlemiştim ?

Cafraline

3.6.2011 06:18:04

0
Güzel videolar.

aygun61

3.6.2011 04:43:55

-1
Uncharted çok güzele benziyor ancak, videoda da göründüğü üzere, Nathan Drake'yi dokunmatik ekran ile otomatik olarak kontrol ediyoruz. Bu kontrol sistemi, oyundaki (ilk 2 oyunda çok az olsa da) düşme korkusunu tamamen ortadan kaldırmış. Bence bu özellikle macerayı artırmaya çalışmışlar ancak tam tersine iyice kıstlamışlar. Ben yine PS3 teki Uncharted'i tercih ederim. Hem de Türkçe daha ne olsun?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız