Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NFS: Hot Pursuit iPad'de Böyle Görünüyor

Hot Pursuit, iPad'de de aksiyon dolu, hızlı yapısını koruyor
 
    PC ve konsollarda büyük beğeni toplayan Need for Speed: Hot Pursuit, iPhone, iPod Touch ve iPad için piyasaya çıktı.  Oyunu App Store'dan 4.99 dolara satın alabilirsiniz.
 
    Wi-Fi ve Bluetooth desteği sayesinde arkadaşlarınızla çoklu oyunculu yarışlara da girebileceğiniz oyunun iPad sürümüne ait ekran görüntüleri de yayınlandı.
 
    Aşağıdaki görüntülere baktığımızda oyunun grafiksel olarak PC, Xbox 360 ve PS3 sürümlerinin oldukça gerisinde kaldığını görüyoruz. Yine de iPad için hiç de fena sayılmaz.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Need for Speed : Hot Pursuit EA Games Criterion Games PC PS3 Xbox 360
PE: 3rd Birthday'de Duş Sahnesi Olacak Fight Night: Champion'un Boksör Kadrosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

bloodmoney09

11.12.2010 14:51:05

0
gayet iyi görünüyor

waltran

11.12.2010 08:25:14

0
banada iphone fanı dediniz ya helal olsun ! benim dediğim nokta şu madem bir oyun konsolu neden 4 mb ramı var? incecik akıllı telefonlarda bile 512 mb ram oluyor ama OYUN KONSOLUnda 64 mb... madem oyun konsolu neden adam gibi donanımı yok. satmasının nedenide çok sayıda nintendo fan boyunun olmasıdır. 2011 yılına gireceğimiz günlerde bana 64 mb lık ramı olan OYUN KONSOLUnu savunmayın. asıl amacı oyun oynatmak olmayan ve adıda oyun konsolu olmayan aletler bile oyun konsolu kadar grafik veriyorsa ben burda en sert eleştirimide yaparım. yok onun ramı çok yok onun işlemcisi hızlı ee kardeşim nintendoya hızlı işlemci kullanırsan seni öldürürüm diyenmi olduda bu adamlar bilmem kaçıncı yüz yılda 33 mhz lık bir 2 tane (aman tanrım) işlemci kullanıyorlar. taksaın onlarda 1 ghz lık işlemci yapsınlar dokunmatik ekranlarını çift ekranlarını tamam eyvallah diyelim ama bana milattan önce kalma işlemcisi olan el aterisini 'oyun konsolu' adıyla satarsa....

Wel-Kiej

10.12.2010 18:07:18

0
Son günlerde fanboylar türedi sitede.Arkadaşın sanırım bazı sorunları var.Nintendo ds de 4mb ram ve biri 67 diğeride 33 mhz olmak üzere 2 işlemcisi var.Sizce ipad ile aynı grafiklere erişebilir mi?Bi de akıllı telefon filan diyorsunuz.zaten günümüzde bile en düşük akıllı telefon sistem özellikleri 256 mb ram 512 hhz işlemcisi gibi değerlerde oluyor.Buna rağmen nerdeyse ds ile aynı grafiğe sahip.Madem grafikler bu kadar önemli o yüzden mi ds 140 milyondan fazla bir satış rakamına sahip?

sinemanyak

10.12.2010 16:21:00

0
Ya iphone'da 1 GHz işlemci, 512 mb ram var farkında mısınız? Yani 3dsteki 64 mb ram varken güzel dediğimiz grafiklerin burada hayli hayli iyi olması gerekirken mobil diye para harcamaktan kaçınıyorlar. Bir tek infinity blade...

waltran

10.12.2010 16:03:09

0
nintendo ds grafiklerinden daha iyi birde onun adı oyun konsolu peh. aynı oyunları şu ipada yapsalar hadi onuda bırak normal bir akıllı telefona yapsalar ds den daha iyi olacak.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Need for Speed: Hot Pursuit ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
76 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız