Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NEKO GOLF: Anime GOLF Ekim'de Mobil Cihazlara Geliyor

 
 
COLOPL, Japonya'da Shironeko Golf olarak bilinen anime temalı golf oyunu NEKO GOLF: Anime GOLF'u Ekim ayında App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için yayınlayacağını duyurdu.
 
NEKO GOLF: Anime GOLF, gerçek golf oynama hissini parmaklarınızın ucuna getiren yeni bir tür. Bu tarzı yansıtmak için golf aksiyonunun heyecanı canlı 3D anime ortamlar ve kullanımı kolay kontrollerle birleşiyor. Bu oyunda beş benzersiz karakterden birini seçecek ve tamamen özelleştirebileceksiniz. Ardından dünyanın her yerinden oyuncularla bağlantı kurabilecek ve rekabet edebileceksiniz.
 
Çok sayıda oyun modu, özelleştirilebilir seçenekler ve turnuvalar ile NEKO GOLF: Anime GOLF, her yaştan hayran için eğlenceli ve rekabetçi bir golf oyun deneyimi sunmayı hedefliyor. Oyun içi sesli sohbet ve aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda sevimli ifade ile kendinizi öne çıkarabilirsiniz.
 
Fragman videoları
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu NEKO GOLF: Anime GOLF
Aksiyon Rol Yapma Oyunu UNDECEMBER Çıkış Yaptı Öğrenciler için En iyi Dizüstü Bilgisayar Deneyimi Lenovo ile Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız