Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NCsoft Yeni MMO'sunu Duyurdu: Wildstar

Wildstar, antik ırkların yaşadığı Nexus ismindeki bir gezegende geçiyor.
 
     Uzak doğu kökenli bir firma olan NCsoft bu güne kadar pek çok kaliteli MMO oyununa imza attı. Carbine Studios ile ortaklaşa giriştikleri yeni proje bilim kurgu sevenlerin ilgisini çekecektir. Bilinmeyen bir gezegeni keşfe çıkmak, Wildstar oyuncularının yapabilecekleri şeylerden sadece biri olacak.
 
     Wildstar'da Explorer, Scientist, Soldier ve Builder sınıfları bulunuyor. Sınıf seçimi oyunculara ikinci görev setleri vererek farklı oyun mekanikleri sağlayacak. Mesela Explorer olduğunuzda tırmanılamayacak kadar yüksek dağlara çıkarak mağaralar arayacak, Soldier olduğunuzda diğer oyuncuların katılabileceği büyük görevler alarak geniş bir alanda yaratık saldırılarını durdurmaya çalışacak, Scientist olduğunuzda objeleri tarayarak Wildstar'ın geçmişini ortaya çıkaracak ve Builder olduğunuzda şehirlerin gelişiminden sorumlu olacaksınız.
 
     ArenaNet'in Guild Wars 2'si gibi GamesCom'da oynanabilir olarak sunulan Wildstar'ın tanıtım videosunu ve oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcılardan izleyebilirsiniz. Dip not olarak eklemek gerekirse yapımcı ekipte bulunan çalışanlar daha önce World of Warcraft, Everquest 1 ve 2, Warhammer Online, City of Heroes, Free Realms, Diablo II ve StarCraft gibi oyunlarda çalışmış. Tecrübeyle dolu bir ekip oldukları söylenebilir.
 



Bu haberin bağlantısı
URL
Wildstar NCsoft Carbine Studios MMO MMORPG Uzay PC
StarHawk'ın GamesCom 2011 Videosu Yayınlandı Silent Hill HD Collection Xbox 360 için de Çıkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wildstar
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız