Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA Playgrounds'un Enhanced Edition Versiyonu Switch İçin Yayınlandı


     Enhanced Edition denilince oyunların yeni bir konsola port edilmesi, çözünürlüğünün arttırılması gibi durumlar gözünüzün önüne gelebilir. Ancak NBA Playgrounds için durum biraz daha farklı.

     NBA Playgrounds'un Nintendo Switch için yayınlanan Enhanced Edition sürünü herhangi bir ekstra getirmiyor veya oyunu iyileştirmiyor. Yalnızca bugüne kadar çıkmış tüm ücretsiz içerikleri tek bir pakette topluyor ve halihazırda NBA Playgrounds'a sahip olan oyunculara ücretsiz olarak sunuluyor. Nintendo Switch'in depolama birimi konusunda özellikle çeşitli oyunlarda sıkıntı yarattığını düşünürsek Enhanced Edition'ın en dikkat çekici yanı aynı içerikleri daha düşük boyutlu olarak sunması.

     Bu versiyonu bir kere indirdiğinizde orijinal oyunun dosyalarını sisteminizden silip kaldığınız yerden devam etmeniz mümkün. Tabi şayet oyunu da Nintendo eShop üzerinden aldıysanız. Çünkü Enhanced Edition şu an için yalnızca Nintendo eShop üzerinden bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamespot NBA Playgrounds Basketbol NBA Saber Interactive PlayStation 4 Xbox One Nintendo Switch ve PC
Tren Simülasyonu Railway Empire'ın Kutu Tasarımları Yayınlandı F1 ESpor Şampiyonu, Formula 1 Pilotlarıyla Yarışma Şansı Kazandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA Playgrounds ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız