Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K21'deki Mahalle Yeni Nesilde Şehre Dönüşüyor

 
Yayıncı 2K Games ve geliştirici Visual Concepts, NBA 2K21'in yeni nesil versiyonu için MyPLAYER modunun tanıtıldığı bir fragman yayınlandı.
 
Oyunun mevcut nesil versiyonlarındaki Mahalle (Neighborhood), yeni nesilde şehre dönüşüyor ve 2K Games ile Visual Concepts yeni nesilde tamamen yeni bir MyPLAYER modu deneyimi sunacağının sözünü veriyor.
 
Şehir, Affiliation sisteminin geri dönüşüyle birlikte altı haftada bir sizin seçeceğiniz belediye başkanlarına sahip dört farklı rakip bölge (North Side Knights, South City Vipers, Beasts of the East, Western Wildcats), Kobe Bryant temalı Black Mamba Court dahil olmak üzere çok sayıda yeni saha, geliştirilmiş spor salonu ve çok daha fazlasını içerecek.
 
NBA 2K21 yeni nesil versiyonu Xbox Series için dünya genelinde 10 Kasım'da; PlayStation 5 için ABD, Kanada, Meksika, Avustralya, Yeni Zelanda, Japonya ve Güney Kore'de 12 Kasım'da ve dünyanın geri kalanında 19 Kasım'da çıkacak.

Şehre hoş geldiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu NBA 2K21 2K basketbol PlayStation 4 Xbox One Nintendo Switch PC Stadia PlayStation 5 Xbox Series X
Strateji RPG Star Renegades PS4, Xbox One ve Switch'e Geliyor Watch Dogs: Legion'ın Kayıt Sistemindeki Sorunları Düzeltecek Yama Yolda
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

RealArek

4.11.2020 21:09:42

+2
quote:

Orjinalden alıntı: FU-Frank Underwood offfff kesinlikle 70 dolarımı bu oyuna vermeliyim bide reklam gösterdilermi tadından yenmez helal be iki kağ
Reklam için geldik araya oyun koymuşlar :D

FU-Frank Underwood

4.11.2020 20:59:47

+3
offfff kesinlikle 70 dolarımı bu oyuna vermeliyim bide reklam gösterdilermi tadından yenmez helal be iki kağ
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA 2K21 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız