Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K20'den İlk Görüntüler ve 2K19 Karşılaştırması Geldi

 
Bu arada 2K20'den gelen ilk görsellere göre LeBron James'in overall değeri 98, Anthony Davis'in overall değeri ise 94 olarak açıklandı.Bildiğiniz üzere NBA severler bu seneki serbest oyuncu piyasasının inanılmaz hareketli oluşuyla NBA 2K20'yi daha büyük bir heyecanla takip eder oldu.
 
Kawhi Leonard'ın Clippers ile anlaşması, Anthony Davis'in Lakers forması giyecek olması derken son yılların en çekişmeli NBA sezonuna hazırlanıyoruz.
 
Hal böyleyken 2K'in klasik NBA serisi NBA 2K20'nin de nasıl görüneceği merakla bekliyoruz. Jenerasyonun sonuna doğru yaklaşırken ilk yıllardaki gelişmelerden uzak dursa da oyun halen oldukça gerçekçi görünüyor.
 
2K20'den gelen ilk görsellere göre LeBron James'in overall değeri 98, Anthony Davis'in overall değeri ise 94 olarak açıklanmış durumda.
 
Oyunun standart versiyonunun kapağında Anthony Davis, Legend Edition'da ise geçtiğimiz yıl basketbola veda eden Dwyane Wade yer alacak. Yayınlanan ekran görüntülerini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
NBA 2K Sports NBA 2K20 Sony PlayStation 4 Xbox One
PS4'e Özel Persona 5 Royal'dan Yeni Bir Oynanış Videosu Yayınlandı Star Wars: Knights of the Old Republic 16 Yıl Sonra HD Oldu

BSC Misafiri

7.7.2019 21:53:13

+1
Şey gibi olmuş. Hani Sniper Elite V2 ve yenilenmiş sürümünün karşılaştırma videosu vardı. Herifler sola orta ayar ve 720p çözünürlükle ilk halini , sağ tarafa da 1440p ultra yeni versiyonu koymuşlardı :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA 2K20
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız