Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

NBA 2K20 Global Championship Duyuruldu

 
     National Basketball Association (NBA), National Basketball Players Association (NBPA) ve ESL iş birliği yaparak düzenlediği NBA 2K20 Global Championship turnuvasını duyurdu. 
 
     Ekim ile Kasım 2019 arasında yeteneğine güvenen NBA 2K20 oyuncuları, Amerika, Avrupa ve Asya-Pasifik bölgeleri içerisinde yerel çevrimiçi müsabakalarla eleme sistemine girerek bölge finaline doğru ilerleyecek. Bölgesel finaller ise Los Angeles, Paris ve Sydney’deki ESL stüdyolarında gerçekleştirilecek ve her kazanan 15,000 dolar para ödülüyle birlikte NBA ve 2K’dan özel ödüller kazanacak. Genel final 22 Şubat 2020 tarihinde ESL’in Los Angeles stüdyosunda yapılacak ve sekiz finalist ilk defa yapılan turnuvanın global şampiyonluk tacını kazanmak için yarışacak. NBA 2K20 Global Championship şampiyonu 100,000 dolar para ödününün sahibi olacak.
 
     2K Basketbol Operasyonları Kıdemi Başkan Yardımcısı Jason Argent, “NBA, NBPA ve ESL ile iş birliği içinde türünün ilk örneği olan NBA 2K turnuvasını oluşturduğumuz için çok heyecanlıyız. Ulusal ölçüde yeteneklerini sınamak isteyen her oyuncuyu kayıt yapmaya ve dünyanın en iyi kafa kafaya karşılaşma oyuncusu olup olmadıklarını görmeye davet ediyoruz.” açıklamasını yaptı.
 
 
Turnuva kuralları ve kayıt için için www.nba2kgc.com adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
NBA 2K Sports NBA 2K20 Sony PlayStation 4 Xbox One
Luigi's Mansion 3 Nintendo eShop'ta Ön Siparişe ve Ön Yüklemeye Açıldı Twitch, Internet Gaming Database'i Satın Aldı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-CBF2C2786

19.9.2019 16:02:08

0
bu mallar hala kendini dünyanın en iyisi filan sanıyorlar galiba. çeyrek finalde fransa küsküyü ellerine verince oturup diğer ligleri de koysak mı diye düşünürler mi acaba?

4BSO7UTION

19.9.2019 10:40:31

0
Bence Las Vegas'ta yapsalar cuk otururmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
NBA 2K20
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız