Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mutant Year Zero ve Hyper Light Drifter Epic Games Store'da Ücretsiz; Gelecek Hafta Fez

 
Epic Games Store kullanıcılarını bu hafta iki ücretsiz oyun bekliyor. XCOM'un sıra tabanlı savaş sistemini; hikaye, araştırma, gizlilik ve strateji mekanikleri ile birleştiren taktiksel macera oyunu Mutant Year Zero: Road to Eden ve 16 bit grafiklere sahip aksiyon macera rol yapma oyunu Hyper Light Drifter.

Her zaman olduğu gibi ilgilenenler Epic Games Store üzerinden giriş yaparak oyunları ücretsiz olarak edinebilir ve ardından Epic Games Launcher aracılığıyla bilgisayarına indirebilir. Oyunlar 22 Ağustos'a kadar ücretsiz dağıtılacak. Bu tarihten önce kütüphanenize eklerseniz sizde kalacak.
 
Bir sonraki hafta ücretsiz olarak verilecek oyun da belli oldu. Fez 22 - 29 Ağustos tarihleri arasında Epic Games Store üzerinden ücretsiz indirilebilir olacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Epic Games Store
Rock of Ages III: Make & Break PS4, Xbox One, Switch ve PC için Duyuruldu A Hat in Time 18 Ekim'de Nintendo Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Uchigatana

20.8.2019 23:54:56

0
Steamciler kudurmuş

Locke Lamora

18.8.2019 17:39:14

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: BSC Misafiri evet gençler epic düşmanlığını kenara bırakın böylece bütün oyunlar zamanla epic e özel olsun... tıpkı metro exodus gibi. bunun 2. adımı nedir peki? rakipleri devre dışı bıraktıktan sonra onursuz ve karaktersiz bir firma yani epic ne yapar? bildiniz inanılmaz fiyat artışları! steamde 10tl ye aldığınız oyunu epic de 30 dolara kaktırdıkları zaman görürüm ben o bedava oyun sevdanızı. sonuç itibariyle steamde 100 lerce oyun satın almış birisi olarak epic den bedava bile olsa oyun almam. metro ve borderlands da yaptıkları seni o saçma sapan epic launcher ı yüklemeye "mecbur" bırakmaktır. metro için bekleyen bekledi, borderlands içinde beklenir. epicin bedava oyun vermesi o paragöz firmayı yıpratır. sempati toplamaz, orada oyun satışı yaptırmaz. diğer taraftan steam zaten kalitesini ispatlamış, piyasaya hakim bir firmadır. bedava isteyen gene ordan indirir ama steamden satın almaya devam eder. sonuçta steam yani kalite yine kazanır.</blockquote> Senden aynı yorumu Rise of The Tomb Raider ilk çıktığında da beklerdim. Sonuçta ROTR'da ilk çıktığında W10 ve Xbox özel çıktı. 6 Ay sonra PC'ye, PC'den 3 ay sonrada PS4'e geldi. Aynı durum. Nereden almak istiyorsan al, sadece düşmanlık yapma. Ayrıca almam almam diyorsunuz da, aşağıda bir arkadaşın yazdığı gibi ilk siz kapıyorsunuz oyunları kesin.
düşmanlık yaparım, zira yaptıkları şey "zorla" kendi launcherından oyunu kullandırtmaya çalışmak. steam piyasayı nasıl ele geçirdi? bunlar gibi onursuzca hareket ederek mi? hangi aaa oyunu "benden başka launcher da açamazsın kardeşim!" dediler? epic hesabım yok. olmayacakta. cyberpunk dan yedikleri tokat çok feci canlarını yaktı. şimdi kendileri düşünsün.

:::LOSTPLANET:::

18.8.2019 07:33:10

0
Ücretsiz ise cebimden bir şey çıkmayacak ya? Indirirsem bir şey kaybetmem ne de olsa.

alsndnz

17.8.2019 06:26:24

0
epic gamesten alip indirmekle torrenten cekmenin farki yok benim nezdimde

BSC Misafiri

16.8.2019 15:36:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri evet gençler epic düşmanlığını kenara bırakın böylece bütün oyunlar zamanla epic e özel olsun... tıpkı metro exodus gibi. bunun 2. adımı nedir peki? rakipleri devre dışı bıraktıktan sonra onursuz ve karaktersiz bir firma yani epic ne yapar? bildiniz inanılmaz fiyat artışları! steamde 10tl ye aldığınız oyunu epic de 30 dolara kaktırdıkları zaman görürüm ben o bedava oyun sevdanızı. sonuç itibariyle steamde 100 lerce oyun satın almış birisi olarak epic den bedava bile olsa oyun almam. metro ve borderlands da yaptıkları seni o saçma sapan epic launcher ı yüklemeye "mecbur" bırakmaktır. metro için bekleyen bekledi, borderlands içinde beklenir. epicin bedava oyun vermesi o paragöz firmayı yıpratır. sempati toplamaz, orada oyun satışı yaptırmaz. diğer taraftan steam zaten kalitesini ispatlamış, piyasaya hakim bir firmadır. bedava isteyen gene ordan indirir ama steamden satın almaya devam eder. sonuçta steam yani kalite yine kazanır.
Senden aynı yorumu Rise of The Tomb Raider ilk çıktığında da beklerdim. Sonuçta ROTR'da ilk çıktığında W10 ve Xbox özel çıktı. 6 Ay sonra PC'ye, PC'den 3 ay sonrada PS4'e geldi. Aynı durum. Nereden almak istiyorsan al, sadece düşmanlık yapma. Ayrıca almam almam diyorsunuz da, aşağıda bir arkadaşın yazdığı gibi ilk siz kapıyorsunuz oyunları kesin.

BSC Misafiri

16.8.2019 11:24:43

0
evet gençler epic düşmanlığını kenara bırakın böylece bütün oyunlar zamanla epic e özel olsun... tıpkı metro exodus gibi. bunun 2. adımı nedir peki? rakipleri devre dışı bıraktıktan sonra onursuz ve karaktersiz bir firma yani epic ne yapar? bildiniz inanılmaz fiyat artışları! steamde 10tl ye aldığınız oyunu epic de 30 dolara kaktırdıkları zaman görürüm ben o bedava oyun sevdanızı. sonuç itibariyle steamde 100 lerce oyun satın almış birisi olarak epic den bedava bile olsa oyun almam. metro ve borderlands da yaptıkları seni o saçma sapan epic launcher ı yüklemeye "mecbur" bırakmaktır. metro için bekleyen bekledi, borderlands içinde beklenir. epicin bedava oyun vermesi o paragöz firmayı yıpratır. sempati toplamaz, orada oyun satışı yaptırmaz. diğer taraftan steam zaten kalitesini ispatlamış, piyasaya hakim bir firmadır. bedava isteyen gene ordan indirir ama steamden satın almaya devam eder. sonuçta steam yani kalite yine kazanır.

BSC Misafiri

15.8.2019 22:43:02

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Mutant Year Zero: Road to Eden 89, Hyper Light Drifter 31 TL Steam'de. Yani toplamda 120 TL'lik iki oyun bedavaya geliyor. Bence Epic düşmanlığını bir kenara bırakıp alın.
Hocam aklı olan zaten düşman niye olsun.. Platform la bunlar der geçer. Gaben benim uzaktan hala oğlum falan değil açıkçası. Ha en sevdiğim, beğendiğim steam ama illllleeede steam demedim hiç. Desem ne olacak? Konsolda paşa paşa psn ya da xbox live işine giriyoruz nasılsa..
Hocam burada direkt şu kitleyi hedef alarak yazdım. "Epic mi? HIH, Steam varken süt bebesi Epic'e mi bakılır?" Falan diyenleri.

Uchigatana

15.8.2019 22:20:14

0
Ps'den de Xbox'dan da daha iyi oyun veriyor hemi de beleş.

BSC Misafiri

15.8.2019 21:43:14

+3
o deli gibi steam’i savunanlar sizden önce beleş oyunları kapıyor merak etmeyin

BSC Misafiri

15.8.2019 19:40:05

0
Nerede beleş? Yerrr leşşş

BSC Misafiri

15.8.2019 19:40:01

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Mutant Year Zero: Road to Eden 89, Hyper Light Drifter 31 TL Steam'de. Yani toplamda 120 TL'lik iki oyun bedavaya geliyor. Bence Epic düşmanlığını bir kenara bırakıp alın.
Hocam aklı olan zaten düşman niye olsun.. Platform la bunlar der geçer. Gaben benim uzaktan hala oğlum falan değil açıkçası. Ha en sevdiğim, beğendiğim steam ama illllleeede steam demedim hiç. Desem ne olacak? Konsolda paşa paşa psn ya da xbox live işine giriyoruz nasılsa..

BSC Misafiri

15.8.2019 19:26:39

+2
Mutant Year Zero: Road to Eden 89, Hyper Light Drifter 31 TL Steam'de. Yani toplamda 120 TL'lik iki oyun bedavaya geliyor. Bence Epic düşmanlığını bir kenara bırakıp alın.

Hudson51

15.8.2019 19:12:15

+2
15 Aralıktan beridir toplamda 27 tane irili ufaklı oyun verdiler ve tabiri caizse bir kütüphane oluşturdular kullanıcılar için üstelik yıl sonuna kadar da sanırım en az bir 27 tane daha verecekler. Tüm bu yatırımlar bir elbette Epic'in tanınırlığını arttırıyor ama asıl beklenti Steam'i hareketlendirmesi idi ki şimdilik Steam de öyle bir hareketlenme yok ama elbet sağlam bir darbe daha vuracak Epic. Ayrıca gönül istiyor ki Death Stranding ile o darbe vurulsun ama...
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız