Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mustafa Yiğit Sony Interactive Entertainment Hong Kong Ülke Başkanlığı Görevine Atandı

 
 
2011 yılından beri Sony Eurasia bünyesinde görev yapan PlayStation Türkiye Ülke Müdürü Mustafa Yiğit, SIE Hong Kong Ülke Başkanı olarak atandı. Görevi süresince Türkiye pazarında önemli başarılar elde eden Mustafa Yiğit, 1 Nisan 2019 itibarıyla, kapsamlı deneyimi ve bilgisiyle PlayStation işini büyütmek ve geliştirmek için SIE Hong Kong’a liderlik edecek.
 
Sony’e katılmadan önce ETİ , McDonald’s Türkiye ve Nestlé Türkiye’de pazarlama ve satış departmanlarında çeşitli yönetici pozisyonlarında görev alan Mustafa Yiğit, 1982 doğumlu, evli ve iki çocuk babası.
 
basın bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
sony playstation 4 ps4 playstation next gen
PC Gaming Show 2019 10 Haziran'da Düzenlenecek Gerçek Zamanlı Strateji PC Tarayıcı Oyunu Game of Thrones Winter is Coming Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

:::LOSTPLANET:::

6.4.2019 20:11:37

0
Sıra Asya pazarında...

emrahcey

5.4.2019 10:53:28

0
Türkçe dublajsız oyunları Alman Dublajlı oyunlar gibi satan adam gibi adam...Rusça dublajlı gibi demedim.

lextor

5.4.2019 10:18:22

0
Haklısın fakat haklı olduğumuz konuda hala daha bu şöyle deyip olayı örtbas eden tiplerden sıkıldık. Yeter, insan bir noktadan sonra sinir patlaması yaşıyor. Hala daha bu fiyatları savunanlar var. Xbox a da zam gelmiş - öyle böyle değil- yorumlarda illaki savunanlar vardır. Çayımı aldım o konuya geçiyorum. 600 liraya oyun mu olur be kardeşim!

İdrak İstimlak

5.4.2019 09:42:27

+1
Ben de mesajımı düzenlerim, ancak argo kelimeleri tanıdığımız yakın çevremizde kullanmak doğal olduğu kadar, anonim kişilerin, sanal hesapların olduğu bir ortamda bence yanlıştır. Yine de hassas davrandığın teşekkürler...

lextor

5.4.2019 09:29:09

0
Angut argo: Zor anlayan , kot kafa veya " Nato kafa nato mermer" daha durgun tipli olanı. Mesajımı düzeltim. Bu kadar rahatsız olmanı anlayamadım.

Berkayselcuk

5.4.2019 02:46:37

0
Bizi burdan izliyo herhalde xbox fiyatlara bi daha zam gelmis ahahagag. Rdr2 nin fiyati dolar dusunce dusmedi artinca bi daha artti, hem de dolari 6.5 oldugu zamanda zam yapmisken dolar ayni yere gelmedigi halde. Adamlar baslikta ben haksiz cikayim diye ellerinden geleni yapiyolar

İdrak İstimlak

4.4.2019 18:27:37

+1
.........

İdrak İstimlak

4.4.2019 16:25:41

0
Oyunlar bence de çok pahalı, ben uzun zamandır oyun almıyorum, bu hali ile almam da. Benim ilk mesajım fiyat konusunda yanlış bir noktadan hareket ettiğiniz ile alakalı idi ve hiç bir yorum içerikli cümle yoktu. Şu attığın mesajı hangi mantıkla, hangi kafa ile yazdın, cidden merak ettim?..

Berkayselcuk

4.4.2019 15:11:02

0
Agahahaba ps dunyasi nasil bi diyar lan harbiden tum laflarimi geri aliyorum. Allah kolaylik versin beyler adamlar guzel tezgah acmis

BSC Misafiri

4.4.2019 13:56:41

+1
CAHİL ARKADAŞLARA ÖNEMLİ DUYURU: Oyunları 60$ dan hesaplamayacaksınız bunu kim kafanıza soktuysa yeter artık.Bu sony tarafından belirlenen tavsiye edilmiş son satış fiyatıdır.Toptan alanlara bu fiyattan verilmez.Daha aşağısında verilir son alıcı da kar yüzdesini koyup öyle satar hala öğrenemediniz yahu.Nası insanlarsınız. Silin şunu kafanızdan artık yok öyle bi dünya.Öyle olsa dünyada tonla oyun satan firmalar oyunlarını ya 60$ ya 60€ dan satıyor.Bunlar gerizekalımı hiçmi kar elde etmiyorlar.Ülkede satan toptancı distribitör kim ise bu mapazalardan toplayıpmı alıyor sanıyorsunuz ya ne cahilsiniz.

BSC Misafiri

4.4.2019 13:56:07

0
Bsc misafiri 3.4.2019 23.02.10 zahmet etme ,burda gelip millete laf salatası yapma. Kim olduğunu biliyoruz birde kendini savunuyor :)

BSC Misafiri

4.4.2019 13:56:04

0
Oyunlar son alıcı için 60 € toptan alan perakendeci için falan değil öğrenin şunu artık.

veterangamer

4.4.2019 13:40:15

0
Mustafa istanbula belediye başkanı olsun.

BoltAction

4.4.2019 09:39:18

0
BSC Misafiri kardeş, sen çok yanlış yerde savunma yapıyorsun. Buradakiler yemez be hocam. Bakın siz işinize, bizde bakalım işimize.

İdrak İstimlak

4.4.2019 06:50:22

0
Avrupa da oyunlar 70 Euro...

Berkayselcuk

4.4.2019 01:49:09

0
60 euro avrupada gumrukten girip 70 euro mu oluyo kardesim. Bi tr de mi vergi var. Xbox dusuruyo, steam dusuruyo psn e gelince mi vergileniyor bu oyunlar. Ben gumruk memuru muyum bunun hesabini kitabini sericem sana. Ben son fiyata bakarim, millet 60 eurodan/dolardan hesaplayip satarken kendi dijital magazasinda sen 80 90 dolardan satiyosan bu iste bi sikinti vardir. Neyse para senin paran, istersen 1000 liraya al ama burada gelip de olmasi gereken bu deme millete.

BSC Misafiri

3.4.2019 23:02:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: Berkayselcuk Hala ayni muhabbet tekrarlaniyor, madem ben de tekrar edeyim bi daha. Ucuz oyun satildigi yoktu, oyunlar 6 dolardan hesaplanip satildi ps turkiye tarafindan. Bunu artik lutuf gibi gormeyi birakin. Adam 60 dolarlik kutulu oyunu 70 dolardan satti turkiyede. Bu ucuz oyun degildir. Aral kalitesiz bir sirket oldugu icin ingilterenin psn de koydugu fiyatlardan satmaya calisti, rekabet kurumu dava acti aralin tarafini tuttu. Gecelim psn fiyatina. Insanlar dedi ki yapmayin etmeyin 6 liradan bari hesaplayin dolari 500 liraya dayamayin aaa oyunlari. Bu mustafa beyiniz cikti kime gore neye gore pahali dedi. Cikip sadece ingiltere belirliyor, cabaliyoruz dese yine iyi niyetli dusunuyor derdi insanlar bu gun. Ms magazasinda bi cok oyun 3 te 2 fiyatina satildi. Ac odyssey, rdr2, cod disinda hic bir oyunun fiyati bi daha 500 lirayi gormedi. 500 liradan cikan oyunlarin fiyati daha sonra dolar dusunce duzeltildi. Steam ve epic de bu noktalara cikmadi hic. Demek ki isteyince cabalayinca oluyor bu isler. Oyle ulke coktu ekonomi batti, vergiydi zartti zurttu konuyla alakasi yok. Bunu kabullenin artik.
60 dolar değil ,60 eurodan hesaplayacaksın. Madem çok biliyorsun bize 60 euroluk bir oyunu gümrükten girişinden itibaren alınan vergileriyle birlikte bir hesaplada bizde görelim.O saydığın oyunların Sony özel oyunları olmadığına dikkat çeker ve Sony özel oyunlarının harcanan zaman ve para ile üst seviye bir emek harcandığını, o aşağıda satılan oyunların zaman ve parasal olarak fazla emek harcanmadığının olabilme ihtimalinide düşünmelisin.Playsatıon özel oyunları kalitesinde çıkan çok nadir oyunlar var , her oyunu AAA bile olsa denk göremezsin.Bir oyun vardır 5 sene geliştirilip milyon dolarlar harcanmıştır, bir oyun vardır 2 sene geliştirilip milyon dolarlar harcanmıştır, bir diğer oyunda 1 sene geliştirilip milyon dolara yakın para harcanmıştır fakat hepside AAA dediğimiz oyunlardır.Şimdi bu oyunları bir görmek çok yanlış olur nedeni ise, oyunun biri 2 milyon satınca kara geçerken, bir diğer oyunun en az 5 milyon satması gerekebilir kar getirmesi için.Bir oyun fiyatını aşağı çekerken , bir diğer AAA kalitesindeki oyun fiyatının aşağı çekilmesi mümkün olmayabilir.Bir oyunun fiyatlarının dengelenememesi oyunun suçu değil, ekonomik şartların ve sistemin bozuk olması....

Redunay

3.4.2019 22:14:38

0
Yolun açık olsun, gelen gideni aratır sözünüde unutmayalım, bundan sonra belkide türkçe oyun oynayamayacağız.

BSC Misafiri

3.4.2019 21:59:45

0
Oyun Türkçe olsada olmasada fiyatlar aynı örnekleri var.Biz oyuncular olarak desekki madem herşeyde bir şeyler arıyorsunuz , o zaman Türkçe dil desteğini ayrı olarak satsınlar gelgörki bunada söyleneceksiniz.Kimsede fiyatları savunmuyor.Bu fiyatların neden bu şekilde olduğu izah ediliyor ve bu fiyatlarla ilişkilendirdiğiniz yerlerin ne alakası var deniliyor.Bu ekonomik şartlarda günümüzde 7 yaşındaki çocuğun bile bileceği şeylerin , olgun yaştaki kişiler tarafından inatla bilinmek istenmemesi tuhaf bir durum.Elin oyuncuları ''No Polish no buy'' düşüncesiyle birlik olarak , hemen hemen her oyunda en kötü altyazılı olarak oynayabiliyorlar, doğru düşünerek doğru bir şekilde hareket ettikleri için.Bizim oyuncular da ilk okul bebesi gibi yok şu şöyle yok bilmem şu böyle diyerek, işini yapana emeğinin karşılığını vermeyi bırak cahilce düşüncelerle daha iyi şeyler yapabileceğine inanıyor.Hep karşınızdakini suçlama yerine, birazda öz eleştiri yapın.

Berkayselcuk

3.4.2019 21:35:04

0
Hala ayni muhabbet tekrarlaniyor, madem ben de tekrar edeyim bi daha. Ucuz oyun satildigi yoktu, oyunlar 6 dolardan hesaplanip satildi ps turkiye tarafindan. Bunu artik lutuf gibi gormeyi birakin. Adam 60 dolarlik kutulu oyunu 70 dolardan satti turkiyede. Bu ucuz oyun degildir. Aral kalitesiz bir sirket oldugu icin ingilterenin psn de koydugu fiyatlardan satmaya calisti, rekabet kurumu dava acti aralin tarafini tuttu. Gecelim psn fiyatina. Insanlar dedi ki yapmayin etmeyin 6 liradan bari hesaplayin dolari 500 liraya dayamayin aaa oyunlari. Bu mustafa beyiniz cikti kime gore neye gore pahali dedi. Cikip sadece ingiltere belirliyor, cabaliyoruz dese yine iyi niyetli dusunuyor derdi insanlar bu gun. Ms magazasinda bi cok oyun 3 te 2 fiyatina satildi. Ac odyssey, rdr2, cod disinda hic bir oyunun fiyati bi daha 500 lirayi gormedi. 500 liradan cikan oyunlarin fiyati daha sonra dolar dusunce duzeltildi. Steam ve epic de bu noktalara cikmadi hic. Demek ki isteyince cabalayinca oluyor bu isler. Oyle ulke coktu ekonomi batti, vergiydi zartti zurttu konuyla alakasi yok. Bunu kabullenin artik.

BSC Misafiri

3.4.2019 20:47:01

+1
Sözüm şu fiyat politikasını savunan kendini akıllı zanneden arkadaşlara. Şunu kafanıza iyi sokun gidin ps tr community sayfası yöneticisine sorun söylermi söylemezmi bilemem ama daha önce görevinden ayrılmadan önce Windosoria adlı Türkiye temailcisi ile birebir konuşmam oldu çünkü kendisine yersiz ithamlar vs yapıldı.Kenisiyle konuşmam da kesinlikle Türkçe oyunların kaderi ingiltere merkezde yani burdan belirleniyor.Burda toplantı yapılır satış rakamları beklentiler vs görüşülür onay alırsa o oyun Türkçe çıkar. Yok m.yiğit falan fasa fiso. Üatelik adamlar dijital satışlar geçersiz deyip oyunlar en fazla 189 dan satılan dönemde sırf Türkçe çıkıcak diye 220 liraya kutulu sürüm satıldı.Tabi o fark cukka oldu. Yok ps tr yaptırıyonuş hee sizde yiyin bunları bilgisiz arkadaşlar halinize gülüyorum az akıllı olun uyanın.

Askaparta

3.4.2019 19:16:09

0
Akranım Hong Kong bizden zengindir.

BSC Misafiri

3.4.2019 18:39:21

+1
quote:

Orjinalden alıntı: BoltAction Ucuz oyun neredeymiş, biz neden göremedik? Bırakın laf kalabalığını BSCMisafiri nickli arkadaşlar. Oyuncular gördü, biliyor her şeyi. Madem oyun ucuz, neden hepimizin playstationlarında üçer beşer amerika, endonezya vs. hesapları var? Vergi mergi muhabbetinede girmeyin. Türkiye ye ait bir psn bile yok. Kutulu ve dijital neden aynı fiyat? Hayvan terli, yemiyor yani anlayacağınız.
Fransa'ya,Almanya'ya,İspanya'ya bütün avrupa ülkelerine ait psn yok.Bütün avrupa ülkeleri ortak olarak İngiltereye bağlı.Ucuz oyun satıyor diye ceza yemesi kanıtıdır, oyunları normalden düşük fiyata sattığının.God of war ve Detroit become ön sipariş zamanları ve bundan önceki zamanlarda özel oyunları hep normalinden daha düşük fiyatlara satıldı. Aralın gayreti ile Rekabet kurulunun aldığı karar insanları zor duruma sokmuştur ve bu olaydan sonra bağlayıcı kararlar vede oyuncuların düşüncesizce asılsız tepkileri ortamı daha karmaşık içinden çıkılmaz duruma getirmiştir, şu anki olumsuz düşünceler gibi.Oyuncular olarak çoğumuz zaten Mustafa Yiğit bey ve ekibinin emeklerinin ve çabalarının farkındadır. Birlik olarak doğru hareket edemememiz Aralın ekmeğine yağ sürmüştür ve şuanki durumumuz, şikayet ettiklerininz oyuncuların suçudur...

dark dragon

3.4.2019 18:12:11

0
Oyunlar çok pahalı ama forumda biribirini gaza getiren grup var adamı darth vader gibi şeytani bir tipe çevirdiler ekonomi bitik bu da etkiliyor işte, bakın 150 dolarlık redmi note 7 ülkemizde 2000 liraya satılıyor mesela, her şey böyle. Bu kurlar vurmadan 2-3 sene önce tr psn en ucuz psn’lerden biriydi, arıyoruz o zamanları.

BoltAction

3.4.2019 17:40:13

+1
Ucuz oyun neredeymiş, biz neden göremedik? Bırakın laf kalabalığını BSCMisafiri nickli arkadaşlar. Oyuncular gördü, biliyor her şeyi. Madem oyun ucuz, neden hepimizin playstationlarında üçer beşer amerika, endonezya vs. hesapları var? Vergi mergi muhabbetinede girmeyin. Türkiye ye ait bir psn bile yok. Kutulu ve dijital neden aynı fiyat? Hayvan terli, yemiyor yani anlayacağınız.

BSC Misafiri

3.4.2019 17:25:57

0
Ne yazık ki ''meyve veren ağaç taşlanır'' deyiminde olduğu gibi bir durum var.Aslı olmayan sebeplerle çamur atanları takmayın.....

BSC Misafiri

3.4.2019 17:25:54

0
İnanmazsınız diye yemin ediyorum, benim kredi kartım olmadığı için, kredi kartı olan eşden dosttan rica ederek oyun alımı yapıyorum ve değişik kredi kartları olduğu halde hiçbir sorunla karşılaşmadım....

-Dark Poison-

3.4.2019 14:28:51

0
Psn tr deki insani sinir hastasi eden kredi kartini tanimama sorununu bile adam gibi ingiltereye iletmeyen kisiyi bsc misafiri maskesi altinda savunmayin.Ozgur Kirazci gibi adam gelsin bir kisi bile itiraz etmez.

Berkayselcuk

3.4.2019 13:56:40

+2
Ucuz oyun satiyo diye ceza yedigi dedigi de 360 lira civari oyunun gercek fiyati. Dolar 5 lirayken 3 ten hesaplayin kutulu oyun sattigi yok yoksa. Cezanin sebebi de ucuz olmasi degil aral in doyasiya sogusleyemiyoruz diye dava acmasi. Bosuna mustafa yigit guzelleme kardesim burada, millet bu adami gayet iyi taniyor.

Thejoker58906

3.4.2019 13:24:36

+4
Misafirler PS türkiye çalışanı çok takmayın

BSC Misafiri

3.4.2019 12:06:54

0
Asıl zengin bebeleri sizlersiniz çünkü bir zengin der gidin İngilizce öğrenin diye.Asıl biz şaşkınlıkla ve üzücü bir şekilde takip ediyoruz çünkü bir cümle bu kadar çarpıtılarak çamur atılabilir.

BSC Misafiri

3.4.2019 11:57:53

+1
Şu fiyat konusunda Mustafa Yiğit beyi eleştirenler hiç odalarından çıkmıyorlar sanırım, kendilerine hayal dünyası oluşturmuşlar onla yaşıyorlar heralde.Peki elektronik ürünler, biligisayar parçaları, beyaz eşyalar ve cep telefonları v.b. gibi ürünlerin fiyatlarındaki ciddi derecedeki artışlar damı onun suçu.Geçin artık bunları siz kendi dediğinize bile inanmıyorsunuz çünkü inanılacak şey değil.Haklıya hakkını, emeğe karşılığını inatla vermek istemeyenler var. Mustafa Yiğit bey ve ekibinin yaptıkları ortada( ucuz oyun satıyor diye ceza yemesi zaten kanıtlıyor) ve bu yerelleştirmeler olsun diğer ülkemize özel içerikler olsun, bu adamın yaptığının birini bile yapan , bu ülkedeki Türk oyuncular için çaba sarfeden emek harcayan yok....

Deswaaa

3.4.2019 10:09:42

0
Anlamaz bu zengin bebeleri

Thejoker58906

3.4.2019 09:01:08

+3
Beterin beteri var derler ama bundan kötüde olamaz be abi ne yapacak daha yeni gelen de bundan beter olacak adam tüm sınırları zorladı yani açıklamaları olsun, fiyatlandırma olsun ve keyfine göre türkçe. Yapmak gibi Yeni gelecek kişi de fiyat ve türkçe için vizyonlu zeki birinin gelmesini umuyorum.

BSC Misafiri

3.4.2019 08:05:46

+2
Adam çalışıyormuşta yok bilmemne honkonglulara da diliniz için ekstra oyunlara zam yapıcaz desinde yapsın bakalım.Aynı zihniyeti orda yapmayan şe...dir.Bi çakaldan kurtulduk ülkedeki sony yönetiminde olan herkesin değişmesi lazım.Lansmanlarda paraları yiyip milletten ekstra dil parası almaya çalışan çakalları istemiyoruz.

Berkayselcuk

3.4.2019 02:22:18

+12
Psn deki oyun fiyatlari mustafayla alakali degil diyenler var saskinlikla takip ediyorum. Guzel kardesim bu adam playstation turkiyenin basi mi, yuzu mu? Evet. Kim cikip bunun mucadelesini verecek? Kim cikip ugrasiyoruz, calisiyoruz diyecek en azindan? Bu adam tabii ki. Bu adam ne yapti peki? Cikti oyunlar kime gore neye gore pahali dedi. Yayinci bi kac tipe konsol gonderdi, oyun gorderdi konunun uzerini kapattirdi. Burada bir muhattap bulamadigi icin insanlar ingiltereye ulasmaya calisti. Siradan insanlar dertlerini kendi caplarinda anlatmak zorunda kaldilar. Biz sadece kutulu fiyatini belirliyoruz oburune karisamiyoruz demekle cikilmaz bu isin icinden. Turkiye sartlarini bilen, fiyatin normalin ne kadar uzerinde oldugunu bilen en yetkili ps elemani bu adamdi turkiyede. En azindan mucadele ettigini ve bu fiyatlarin sacmaliginin farkinda oldugunu oyunculara gosterebilmeliydi. Ki ben inaniyorum yeterince mucadele etse bu fiyatlar toparlanabilirdi. Yapilmasi gereken isi lutufmus gibi gormeyi birakin artik.

# Ace #

3.4.2019 01:45:50

+1
Psn tr kısmının içine edip gidiyor ne diyelim beterin beteri vardır elbet ama bundan daha oyuncu düşmanı biri bizim başımıza bir daha zor gelir. Yeni gelecek olan var ise bundan daha beter ne yapabilir diye düşünüyorum belki kuru 10 sabitler üstüne 1 sıfır attık mı tarzı bir hedef ile güzel bir geyik yaşatır bize.. Bu kafada birir lazım bize işte vizyon budur..

dikiştutmazsabri

3.4.2019 00:58:36

0
İyide cinde 1 dolar 8 yuan filan yapiyir durum burdan daha kötü

lextor

2.4.2019 23:35:47

+4
2014 yılına kadar ki Mustafa bey olsaydı sevindirici bir haber olabilirdi. Kime göre neye göre demesi itibarını iyice bitirdi. Yinede helal olsun. Plaza adamıymış. Türk oyunculuğunun anasını belleselerde (Türkçe oyun Özgür Kirazcı beyin eseridir) 2014 senesine kadar kullanıcıyla etkileşim halinde olan bir yapıydı PS TR. Şimdi şişman, baba oyun al diyen ergenusların ve top sakallı abilerin firması görünümüne büründü. Youtube kanalında oyun oynayan elemanlar aşırı itici olmasına karşın hala daha içerik üretiliyor. İzleyen kesim zaten belli. Dijital pazarlama müdürü ayrı bir alem. Onlarca mesaj yazdık haklarında aynılarına gerek yok. Vesselam. Ha umuyorum yeni gelecek biri gerçekten oyuncu dostudurda kan emicileri toprağa yavaş yavaş gömer. Ama nerdeeeee.

Deswaaa

2.4.2019 23:07:53

+1
Uygun fiyata oyun gelicekse türkçe gelmemesini tercih ederim açıkcası türkiye de insanları yola yola bitiremedi gitti çok şükür

BSC Misafiri

2.4.2019 22:41:37

0
Dahada Kötüsüne hazır olun, Hiç yoktan arada TR oyun geliyordu yaa şimdi hiç gelmezse...

BSC Misafiri

2.4.2019 22:27:26

+1
Playstation Türkiye döneminde, görev süresince ülkemizde uygun fiyatlı oyunlar, Playstatıon özel oyunlarının yerelleştirilerek Türkçe dil desteğine sahip olarak oynamamıza olanak sağlanması ve ülkemize özel içerikler vede ürünlerin çıktığı gibi dünyayla eş zamanlı olarak ulaşmamızı sağlayarak önemli işler başarmıştır ekibiyle birlikte.Yeni iş pozisyonunda başarılar dilerim kendisine.Playstatıon Türkiye'de başarılı bir kişiydi, ülkemiz insanlarının iyi, dürüst ve samimi insanlara alışık olmaması nedeni ile bir oyun sever olarak çok önemli bir insanı kaybettik diyebilirim.Playstation Türkiye de yerine gelecek kişininde Mustafa Yiğit bey gibi iyi,dürüst ve samimi biri olacağına eminim (Playsatatıon Türkiye ekibi o hissiyatı bana veriyor) .Bizler için ekibiyle birilikte yapmış olduğu Türkçe oyunlar ve ülkemize özel içerikler nedeniyle teşekkürlerimi iletiyorum ve kendisi gibi bunları devam ettirecek birinin göreve gelmesini dilerim....

BSC Misafiri

2.4.2019 22:27:24

0
Bir ürün satıyorsun, bir taraftan ucuz oyun satıyor diye ceza kesiliyor , fiyatları yükseltin deniyor Rekabet Kurulu tarafından ve diğer taraftan kendisiyle alakası olmadığı halde Mustafa Yiğit beye oyunlar pahalı diye doğru olmayan yere oyunculardan tepki oluyor.Yani bu durumda kime göre neye göre pahalı demesi nde yanlış olan hiçbirşey yok, asıl sorun oyuncuların yanlış yerlere ve yanlış sebeplerle düşünmeden göstermiş olduğu davranışlarında....

BoltAction

2.4.2019 22:24:19

0
Hepimiz Hong Kong'luyuz. Neyse, en azından artık "oyunlar ucuz." deyince yalan söylememiş olacak.

GoldPunch

2.4.2019 22:16:12

0
Hayırlısı olsun kendisi ile bir kaç kere görüşme fırsatım olmuştu. Gerçekten çok temiz kalpli iyi bir insan.

Philipp_Plein

2.4.2019 21:59:07

0
Yerine kim geçecekmiş?

Mesaopp

2.4.2019 21:27:22

+1
Hong Kong'un ağlama sesleri kulaklarımda

MacGyver.

2.4.2019 21:05:16

+1
şimdi hong kong'dakiler düşünsün...

Berkayselcuk

2.4.2019 20:48:09

+2
Adam turkiyede 2 kati fiyatina millete oyun kilitleyince terfi almis. Basarili adamdi valla, hakettigini almis.

hagiosmann

2.4.2019 20:46:02

+5
hkden ucuz oyun alma devri de bitti

classlord

2.4.2019 20:39:50

+5
GÖZÜN AYDIN PSN TÜRKİYE , TÜRKİYEYE BAHAR GELMEYE DEVAM EDİYOR :)

BSC Misafiri

2.4.2019 20:39:01

0
eee işe yaramış demek patronu sevmek ;)

BSC Misafiri

2.4.2019 20:38:58

+2
Hong konglu kardeşlerimize şimdiden geçmiş olsun demek istiyorum. Biz çok çektik, şimdi siz çekeceksiniz:(

Guest-2C5CD639E

2.4.2019 19:59:40

+5
Konsol kullanan arkadaşların adına sevindim. Ben özel oyun dışında uğramadığım için artık gitmiş gitmemiş pek fark etmiyordu. Yalnız kendisi fakirlerle alay ediyordu. ''Kime göre neye göre oyunlar pahalı'' :) diyerek..

dark dragon

2.4.2019 19:53:33

0
Heybetini gizle yiğidim duruşun çakalları korkutiyehhhh
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Turk.Navy

2.4.2019 19:53:04

+9
Adam çalışıyordu bence Türkçe destekli oyunlar çıkarmaları çok büyük işti oyunların fiyatları yüksek olması Sony Türkiye ile alakalı değil bence döviz aldı başını gitti yapacak bir şey yok gitmesine üzüldüm diyebilirim

Persona_Non_Grata

2.4.2019 19:51:01

0
Yallah hong konga

Deswaaa

2.4.2019 19:50:35

0
Umarım hak eden birisi gelir de kurutuluz kan emici mustafa yiğit

splinterfalcon4798

2.4.2019 19:36:59

+13
sıra hong kong u batırmakta :D

evladı fatihan

2.4.2019 19:36:51

0
ALLAHIM GOOOOOOOOLLLL

OldGamers86

2.4.2019 19:36:51

+7
Insanlarla alay etmek böyle olsa gerek. Ülkede döviz sorunu varken, insanlar ekonomik sıkıntı ile boğuşurken, dijital magzamızdaki faiş olabilecek fiyatların da üstünde fiyatlar varken, çıkıp; "kime göre neye göre pahalı?" diyip yoluna, şirketine sahip cıkan böyle güzide bir insanı tebrik etmek ve yükseltmek, hem de boşalan yeri, yeni bir yüzle doldurmak, lazımdı.

Cemlat

2.4.2019 19:33:20

+15
Aha Hong Kong hesapları da çöp oldu bizimkilerin.

L.Hamilton

2.4.2019 19:31:12

+28
Geçmiş olsun Hong Kong’lu kardeşlerim

BSC Misafiri

2.4.2019 19:29:55

+15
acın acımızdır Hong Kong

A r c h A n g e L.

2.4.2019 19:26:08

+32
Şimdi Hong Kong Düşünsün.. :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız