Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ms. Marvel Dizisine İki Karakter Daha Eklendi

 
Bildiğiniz gibi Disney'in Marvel için oluşturduğu bir sinema evreni bulunuyor. Bazı karakterlere özel yapacağı diziler birlikte de bu evreni genişletecek. Bu dizilerden birisi Ms. Marvel dizisi.
 
Dizide Ms. Marvel yani Kamala Khan'ın dışında bulunacak karakterlerin hepsi bilinmiyor, ancak eklemeler devam ediyor. Son açıklamaya göre dizi için iki yeni oyuncu aranıyor. Karakterlerin isimleri yerine kod adları kullanılsa da aranan özellikler çizgi roman okurlarının hemen tanıyabileceği karakterlerden ikisini tanımlıyor. 
 
Ms. Marvel çizgi romanlarında sıkça gördüğümüz Kamala Khan'ın arkadaşı Zoe Zimmer. Diğer karakter ise Kamala'nın kardeşinin eşi Tyesha Hillman.
 
Karakterler dışında Murphy's Multiverse'ün haberine göre dizinin yapım süreci önümüzdeki kasım ayında başlayacakmış ve mayıs ayına kadar devam edecekmiş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Murphy's Multiverse Marvel Disney Film Dizi ms. marvel ana karakter oyuncular başrol ne zaman konusu fragman bilgiler
The Mandalorian'ın 2. Sezon Bölümleri Haftalık Olarak Yayınlanacak Netflix'in Yeni Animasyon Filmi Over The Moon'dan Fragman Paylaşıldı

BSC Misafiri

23.9.2020 11:55:53

0
Sağdakine şaşırdım. Hintli falan beklerdim, baya normal insan gibi.. Hıı belki tercihleri farklıdır doğru onu akıl edemedim ilk :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız