Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mount & Blade II: Bannerlord'un Karakter Ekranı Detaylandırıldı

TaleWorlds Entertainment, Steam üzerinden yayınladığı geliştirici blogunda Mount & Blade II: Bannerlord'un karakter ekranını detaylandırdı.
 

 
 
Ekranın sol tarafında karakter yeteneklerini görebilirsiniz. Bu yetenekleri geliştirmek için ilgili görevi veya eylemi gerçekleştirmelisiniz. Eğer örnek olarak One Handed (Tek Elli Silahlar) yeteneğini ele alırsak, başarılı olarak tek elli silahlar ile vuracağınız darbeler karakterinizin One Handed yeteneğini geliştirecektir. Bu yetenekleri yeterince geliştirdikten sonra karakterinize oyunda ekstra bir avantaj sağlayacak farklı ek güçlendirmelere erişebileceksiniz.
 
Ek güçlendirmeler, isminin de belirttiği üzere, karakterinize belirli bonuslar ve avantajlar sağlar. Bu avantajlar artırılmış parti boyutundan savaşlarda fazladan cephane sağlamaya ve hatta at üzerinde herhangi bir arbaleti doldurma yeteneğine kadar çeşitli avantajlar sağlayabilir. Oyuncular oyunu oynarken oyundaki bütün ek güçlendirmeleri açamayacaklar ve çoğu durumda iki ek güçlendirme arasında seçim yapmak zorunda kalacaklar. Özetlersek, ek güçlendirmeler oyuncuların karakterlerini oynanış tarzlarına göre kişiselleştirmelerinde önemli bir rol oynayacaktır.
 
Ek güçlendirme ağacının hemen üzerinde karakter seviye gelişim barı bulunur. Yeteneklerinizi geliştirdikçe bu barı dolacaktır. Bar tamamen dolduğu zaman karakterinizin seviyesi yükselecektir. Karakterinizin seviyesinin yükseldiği her zaman iki adet odak puanı ile ödüllendirileceksiniz. Bu odak puanları farklı yetenekleri açmak ve onları geliştirmek için kullanılabilir.
 
Yeteneklere verilen odak puanları, karakterinizin belirli bir yetenek için daha hızlı bir oranda tecrübe kazanmasını sağlayacaktır. Ancak, odak puanları kalıcı etki gösterirler. Yani bir yetenek için kullanıldığı zaman bunu geri dönüşü olmayacaktır. Herhangi bir yeteneği geliştirmek için odak puanları ile o yeteneğe daha önceden puan vermeniz gerekli. Bu durum, seviyesi 0 ve odak puanı olmayan yeteneklerin ne kadar denenirse denensin gelişim göstermeyeceği anlamına gelir.
 
 
Karakter gelişim ilkeleri partinizdeki yoldaşlarınız için de geçerlidir. Oyuncular, yoldaş karakterlerin gelişimi üzerinde tam kontrole sahiptir. Yoldaşlarınız partiniz içerisinde Çavuş, Gözcü veya Cerrah gibi belirli rolleri üstlenebilirler. Bir yoldaşı o role atadıktan sonra o role atanmış yeteneklerin ve ek güçlendirmelerin sağladıkları avantajları kazanmaya başlayacaksınız. 

Bu haberin bağlantısı
URL
mount blade taleworlds mount & blade bannerlord mount & blade 2
Xbox Game Pass Eylül 2018 Oyunları Duyuruldu The Bard's Tale IV: Barrows Deep'in Yeni Fragmanında Bazı Karakterler Gösteriliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

fuatX

5.9.2018 09:39:55

0
Bscye verilen röportajda açıklama yaptı adamlar 1 sene içinde gelir diye. Ama bana göre 2 seneye bu vakitlerde çıkacak. Lise yıllarimda duyurmuslardi. Hala bekliyorum bakalm. 3.oyunu muhtemelen çocuğum liseye giderken oynarız beraber.

Bocha Boston

30.8.2018 23:54:52

+4
İşteeeee karşınızdaaaaa Mount & Blade Warband Remastered

BSC Misafiri

30.8.2018 22:40:01

0
Daha fazla saçmalığa ihtiyacımız yok artık şu oyunu çıkarsınlar bi zahmet

Drima

30.8.2018 22:39:33

0
Ulan şaka maka 1-2 yıla gelecek herhal bu

wattonx

30.8.2018 22:14:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri 2019 çıkardılar çıkardılar yeni teknoloji ile oyunlar farklı bir hal aldı artık rekabet edemezler bu grafik ve animasyonlarla. Oyuncuların gözlerinde sönük kalacak çünkü.
GRAFİK ANİMASYON ???? Mount and blade :D :D :D :D :D dayı ne diyon dayı

BSC Misafiri

30.8.2018 21:55:28

+5
2019 çıkardılar çıkardılar yeni teknoloji ile oyunlar farklı bir hal aldı artık rekabet edemezler bu grafik ve animasyonlarla. Oyuncuların gözlerinde sönük kalacak çünkü.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade II: Bannerlord
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız