Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mount & Blade II: Bannerlord Sandbox Oynanış Videosu

 
TaleWorlds Entertainment, Mount & Blade II: Bannerlord'un Gamescom 2019 demosundan 26 dakika uzunluğunda yeni bir oynanış videosu paylaştı. Oynanış videosu oyunun geniş sandbox campaign moduna odaklanıyor ve büyük savaşlar ile kale kuşatma gösteriliyor.
 
Eğer kaçırdıysanız Tunahan oyunun multiplayer betasını oynadı. Onu da buradaki bağlantıdan izleyebilirsiniz.
 
Mount & Blade II: Bannerlord Mart 2020'de Steam'de erken erişime açılacak.
 
Sandbox oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
mount blade taleworlds mount & blade bannerlord mount & blade 2
Days Gone'a New Game+ Eklendi PUBG Mobile için Royale Pass 9. Sezon Güncellemesi Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

porsux

14.9.2019 16:38:54

0
İyide arkadaşlar, kimse size zorla hedefe kilitlenin diye dayatmıyorki. Siz gene önünüzdeki 20 adama Battal Gazi misali rastgele saldırmaya devam edin. Ama isteyeninede 1'e 3 veya 5 gibi bir durumla karşılaşıldığında bu zamanda böyle bir sistemin olması gerekiyor. Sağdaki adama kılıç savuracam kamera sağa dönüyor derken soldakine savunma yapmam gerekiyor kamerayı tekrar sola çevir,tam bir curcuna. Üstelik salladıklarının veya savunduklarının %80 'i de saçma şekilde boşa gidiyor kontrolümüz dışında. Sonra ekranda öyle bir çorba görüntü oluşuyorki mide bulantısı hissi veriyor. Hani FPS olsa kilit sistemi akıcılığı bozabilir diyeceğim ama değil, bu yüzden bu basit sistemin olmaması içinde hiçbir sebep yok. Hele amacı gerçekçi orta çağ savaş deneyimi yaşatmak olan bir oyun için. Ben bunu eklememelerini, zamanın kısıtlı oluşunu bu yüzdende bu topa girmek istememeleri olarak yorumluyorum. Çünkü bunu koydukları an, dövüş sistemini komple değiştirmek zorunda kalacaklar. Çünkü çok daha fazla animasyon çeşitliliği ihtiyacı doğacak. Onun yerine 30 kişiye kafasına sopayla vurur gibi saldıralım olsun bitsin işte diye düşünüyor olabilirler..

-OdATA-

14.9.2019 14:51:26

0
Bir manga ya da bölük askerle karşı tarafa saldırıyorsun ve hedefe kitlenme istiyorsun düşün bakalım oyun kanser olmaz mı? Tek kişiye 3-5 düşman değilsin god of war değil bu 100 e 100 savaş meydanındasın.

BSC Misafiri

14.9.2019 09:25:39

0
quote:

Orjinalden alıntı: porsux Dövüş mücadelelerinde, gerek saldırı gereksede savunma anlarında kamerayı sağa sola çevirmek bu devirde artık pek güzel durmuyor. Neredeyse çoğu benzeri oyunda var olan hedefe kitlenme özelliğini bunca zamandır neden eklemediler anlamıyorum.
Bunun dönemle alakası yok bence. Aksine bu, savaşta daha rahat ve daha özgürce hareket etmeni sağlıyor. 1 e 1 dövüşte bu dediğini anlarım. Çok da güzel olur. Ama çoklu dövüşlerde serbest kamera olması daha iyi. Kingdom come deliverance’ın en çok eleştirilen ve benim de en çok nefret ettiğim şey, 2-3 kişiye (veya daha fazla) karşı dövüşürken istemediğin hedefe kitlenmesi veya birinden diğerine çabucak saldırıp kombo yapmaya izin vermemesi. Çok sinir bozucu bir şey bu. Bir de bunun yüzlerce kişiyle savaştığın anda olduğunu düşün.

alsndnz

14.9.2019 03:06:57

0
quote:

Orjinalden alıntı: porsux Dövüş mücadelelerinde, gerek saldırı gereksede savunma anlarında kamerayı sağa sola çevirmek bu devirde artık pek güzel durmuyor. Neredeyse çoğu benzeri oyunda var olan hedefe kitlenme özelliğini bunca zamandır neden eklemediler anlamıyorum.
Kitlenmek ve mount and blade ....

porsux

13.9.2019 23:49:03

0
Dövüş mücadelelerinde, gerek saldırı gereksede savunma anlarında kamerayı sağa sola çevirmek bu devirde artık pek güzel durmuyor. Neredeyse çoğu benzeri oyunda var olan hedefe kitlenme özelliğini bunca zamandır neden eklemediler anlamıyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade II: Bannerlord
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız