Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mount & Blade II: Bannerlord Gamescom 2019'da Oynanabilir Olacak

 
TaleWorlds Entertainment, bu yılki Gamescom'a katılacaklarını doğruladı.

İlk defa, Mount & Blade II: Bannerlord bu etkinlikte halka açık olarak oynanabilecek. Yani etkinliğe bilet alan herkes TaleWorlds Entertainment'ın standını ziyaret ederek oyunu deneyimleme imkanı bulacak.

Geliştiri ekip tarafından belirtilene göre, oyun oturumlarının mümkün olduğu kadar çok insanı ağırlayabilmesi için zaman sınırı olacak ve tek oyunculu modun geniş kapsamı nedeniyle orada oynanabilir olmayacak. Çok oyuncular modlar daha yoğun ve konsantre olduğu için ve direkt olarak dövüş sistemini test etme imkanı sunduğu için etkinlikte oynanabilir olacak. Fakat oyunun tek oyunculu modu da iş alanında sergilenecek ve yeni ekran görüntüleri ile oynanış videoları paylaşılacak.
 
"Bu açıkçası bizim için büyük bir girişim. Bu yüzden Gamescom'da işlerin mümkün olduğunca sorunsuz olmasını sağlamak için zamanımızın ve çabamızın çoğunu buna ayırıyoruz. Neyse ki, bunun için yapılan tüm çalışmalar bizi oyunun yayınlanmasına daha da yakınlaştırıyor, yani bu iyi harcanan bir zaman."
 
TaleWorlds Entertainment, Gamescom'a dair daha fazla detayı gelecek geliştirici bloglarında paylaşacaklarını belirtti.
 
Gamescom 2019 etkinliği 20 - 24 Ağustos tarihleri arasında Almanya'nın Köln şehrinde düzenlenecek.   

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Steam mount blade taleworlds mount & blade bannerlord mount & blade 2
Sonic the Hedgehog Filminin Yönetmeni Sonic'in Tasarımını Değiştireceklerinin Sözünü Veriyor RAGE 2 PC Sistem Gereksinimleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kataaay

5.5.2019 22:46:00

0
boş yorum.
quote:

Orjinalden alıntı: Watton1 <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: kataaay Bu kadar beklettikten sonra olağanüstü bir çıkış yapmadıkları sürece oyun patlayacaktır. Oyunu erken erişime açıp aşama aşama geliştirmeye devam etseler çok daha avantajlı olacaklardı ancak bu olanağı teperek çok büyük yanlış yaptılar. Şimdi çıkacak olan oyun hem beklentilerin altında ezilecek hem de ekonomik olarak beklentilerini karşılayamayacak yüksek ihtimalle.</blockquote> patlak teker

BSC Misafiri

5.5.2019 21:12:10

+1
yapay zekayı bile warbrand dan 1-1 kopyalamadılarsa bende bir şey bilmiyorum. görürsünüz eski oyunun daha iyi kaplamalalısından başka bir şey olmayacak.

SpazJR61

5.5.2019 18:03:24

+1
Duke Nukem Forever : Turkish Edition olacak oyun zaten

fuatX

5.5.2019 04:53:27

0
Bende dahil warband sever herkesin her ırk tan milletten insanın kac yasina gelirse gelsin çıkınca en az 1 kere oynayıp en az 1 kere firmaya kufredip alıp oynayacağı oyundur bu oyun...

Antikaruh

5.5.2019 04:09:25

+1
Duyurulduğunda lisedeydim, 2. üniversitemi bitiriyorum :)))))

kataaay

4.5.2019 15:49:14

+3
Bu kadar beklettikten sonra olağanüstü bir çıkış yapmadıkları sürece oyun patlayacaktır. Oyunu erken erişime açıp aşama aşama geliştirmeye devam etseler çok daha avantajlı olacaklardı ancak bu olanağı teperek çok büyük yanlış yaptılar. Şimdi çıkacak olan oyun hem beklentilerin altında ezilecek hem de ekonomik olarak beklentilerini karşılayamayacak yüksek ihtimalle.

BlackLead

4.5.2019 11:45:20

0
türk tipi oyun firması işte

BlackLead

4.5.2019 11:44:39

+2
oyunun grafik yüzünden hayal kırıklığına uğrayacakların sayısı çok azdır çünkü biz mount and blade'i grafiğinden dolayı sevmedik zaten. Hala açar warband oynarım ne grafikli oyunlar duruyorken, hala saatlerimi warbandda harcayabilirim. beni asıl korkutan şey dövüş sisteminin patlama ihtimali, bari onu düzeltebilselerdi adam akıllı, kim kime dum duma olmasaydı.

Donatn

3.5.2019 22:47:21

0
Her oyunu grafik zanneden , azcık cilalısını yeni oyun zanneden, yeni nesil ps5 hedö hödücü ler. Bu oyunu olayı farklı. Yapımcısından bekleyenine bir an önce çıksın diye sabırsızlanmak ayrı, anlamadığın bir konuda sabırsızlığına eş değer tükürük salman ayrıdır.

BSC Misafiri

3.5.2019 20:59:01

0
Daha öncede dediğim gibi ya bu yıl çıkacak ya da ps5 oyunlarının yanında ezilecek. Dövüş sistemi bile aynı neyi geliştiriyorlarsa artık.

Cemlat

3.5.2019 20:00:26

+2
Bence sorun uzun sürmesi değil. Adamlarda ki ciddiyetsizlik. Kendilerine genelde bakın şu oyun kaç yıl sürdü şu oyun kaç yıl geliştirildi gibi sağdan soldan örnek verip geçiştirmeye çalışıyorlar ama o örneklerde adamlar bir yol haritası koyuyor ortaya. Tahmini çıkış süresi ile başlayıp, tahmini çıkış dönemi ve işin sonunda eşşeğin kulağına su kaçırmadan çıkış tarihini de veriyorlar ha olmadı uzatıyorlar sonradan. Bizimkiler maalesef çıkartırız bi ara ya aceleniz ne modunda.

BSC Misafiri

3.5.2019 13:24:42

+2
quote:

Orjinalden alıntı: TheMuyu millet coluk çocuga karıstı bu oyunu beklerken
Hocam şaka değil ciddiyim. Oyun duyurulduğunda eşimi tanımıyordum. Şimdi ise BSC'deki abilerinin ellerinden öper bu yıl sonu ana okula başlayacak oğlum.. Durumun özeti bu bence :)

BSC Misafiri

3.5.2019 11:24:47

+1
Bu olay kesin yaşanmıştır. Kesin olmuş-olacaktır eminim.

Watton1

3.5.2019 09:54:20

0
oynamayın güzelim oynamayın canım kimse sizin boynuna ip bağlamıyor oyna diye ama niyeyse boş boş konuşma hakkını kendinze veriyorsunuz niyeyse espiri yapacaksanızda kafanızdan yapın oturduğunuz yerden değil

BSC Misafiri

3.5.2019 09:37:41

+8
Şu balon bir çıkamadı gitti be.

TheMuyu

3.5.2019 09:35:39

+4
millet coluk çocuga karıstı bu oyunu beklerken
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade II: Bannerlord
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız