Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mount&Blade: Warband-Viking Conquest'in Yeni Sürümü Açık Betada


       Mount & Blade: Warband'in son DLC'si Viking Conquest bildiğiniz gibi yeni içeriklerle genişletiliyor. Yapımcı ekip Taleworlds, DLC'nin Reforged Edition'ını açık beta sürecine geçirdi.
 
      Yapımcı ekip oyunun resmi forumu üzerinden yayınladığı açıklamada Viking Conquest: Reforged Edition'ın açık betasında kayıt dosyalarının kaybolması gibi hataların bulunabileceğini dile getiriyor. Yenilenmiş DLC'nin tam sürümü iki hafta içinde çıkacak.
 
       Eğer siz de Mount & Blade: Warband-Viking Conquest Reforged Edition'ın açık betasına katılmak isterseniz Steam üzerinden açık beta seçeneğini aktifleştirmeniz yeterli.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak taleworlds.com Mount&Blade Mount&Blade: Warband PC Paradox Interactive TaleWorlds
MotoGP 15'in Xbox One'daki Teknik Sorunları Düzeltilmeye Çalışılıyor Overwatch'un Askeri Zarya'ya Merhaba Deyin
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

26.6.2015 21:52:12

0
Bannerlord last guardiyana döndü :)

cemecem21

26.6.2015 17:50:32

0
quote:

Orjinalden alıntı: Fornicras Sürekli Warband hakkında bir şeyler çıkıyor. Bannerlord'dan çok az bilgi geliyor, neden bu kadar sıkı tutuyorlar anlamadım aşırı merak ediyorum.
Belki de oyalamak içindir. Ya da boşluğu kapatmak için. Farklı bir strateji belki bu ama bence mantıklı bir hareket.

porsux

26.6.2015 17:34:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: Wayward Son <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: porsux arkadaşlar bişey diyecem mount and blade warband ı steam den aldımda türkçe yapamıyorum yani türkçe yi seçim tamam dediğimde çalışmayı durdurdu hatası veriyor bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi</blockquote> Steam kütüphanende oyuna sağ tıklayıp Özellikler de hocam. Dil seçimini ordan bir yap bakalım olmadı yine Özellikler'de Dosya Bütünlüğünü Kontrol et seçeneği var. Umarım düzelir.
Yardımcı olduğun için teşekkürler, özellikler kısmında dil bölümünde Türkçe yok. Sadece oyuna girerken configure dan turkce yi seçebiliyorum ama ok deyince dediğim gibi çalışmayı durdurdu hatası veriyor. Dosya bütünlüğünü kontrol et i bulamadım ama eksik indirmeden şüpheleniyorsan bugün 3. indirişim oyunun kurulu oldugu yerde languages klasöründe en altta Tr var. İndirmeden önce sayfasına baktım steamden Türkçe için desteklenmiyor yazıyordu ama ben ihtimal vermedim mutlaka vardır dedim indirdim bir gariplik var ama ne Edit : Hallettim. Uyumluluktan kaynaklanıyor sanırım, oyunun kurulu oldugu yerdeki exe sini her zaman yönetici olarak aç a ayarladım oldu. Yaz kampanyalarında 5 oyun aldım hepsi sorun çıkardı. neyse ki birini hallettim. yılbaşı indirimlerine kadar hepsini hallederim artık

desiremusic

26.6.2015 17:33:26

0
Sürekli Warband hakkında bir şeyler çıkıyor. Bannerlord'dan çok az bilgi geliyor, neden bu kadar sıkı tutuyorlar anlamadım aşırı merak ediyorum.

Wayward Son

26.6.2015 17:09:51

+1
quote:

Orjinalden alıntı: porsux arkadaşlar bişey diyecem mount and blade warband ı steam den aldımda türkçe yapamıyorum yani türkçe yi seçim tamam dediğimde çalışmayı durdurdu hatası veriyor bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi
Steam kütüphanende oyuna sağ tıklayıp Özellikler de hocam. Dil seçimini ordan bir yap bakalım olmadı yine Özellikler'de Dosya Bütünlüğünü Kontrol et seçeneği var. Umarım düzelir.

porsux

26.6.2015 16:32:27

0
arkadaşlar bişey diyecem mount and blade warband ı steam den aldımda türkçe yapamıyorum yani türkçe yi seçim tamam dediğimde çalışmayı durdurdu hatası veriyor bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi

XbZeynox

26.6.2015 15:45:07

0
Facebook gruplarına bakıyorsun korsan link isteyen var hala. Bu kitleye Bannerlord falan çıkarmazdım. Kıymet bilmiyorlar çünkü.

BSC Misafiri

26.6.2015 15:12:11

0
Hacı bunları yapıyonuz da insanlar Bannerlord bekliyor biraz da Bannerlord'a focuslanın bi gameplay yayınlayın

BSC Misafiri

26.6.2015 15:12:07

0
Bannerlord isterik!!!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mount & Blade: Warband
+ TAKİBE
AL
31 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız