Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Motorstorm: Apocalypse'in Çıkış Tarihi Belli Oldu


 
 
     Kıyamet sonrasını konu alan senaryosuyla dikkatleri çeken, daha çok arcade türüne kayan yarış oyunu Motorstorm: Apocalypse'in çıkış tarihi ve DLC(indirilebilir içerik) planları Gamescom'da belli oldu. 
 
     SCEE'den gelen açıklamaya göre Motorstorm: Apocalypse, önümüzdeki senenin Şubat ayında çıkışını yapacak. Ancak Motorstorm: Apocalypse'in çıkış tarihi, ay bakımından belli olsa da gün bakımından gizliliğini hâla koruyor.
 
     Çıkış tarihinin yanı sıra Motorstorm: Apocalypse için DLC planlarının yapıldığı da açıklandı. Yapılan ilk açıklamalara göre Motorstorm: Apocalypse'in çıkışından sonra yayınlanacak olan bu DLCnin içeriğinde, "binlerce özelleştirilebilir araç ve parçalar" bulunuyor. Oyunun kesin çıkış tarihi belli olmadığı gibi, duyurulan bu DLCnin de çıkış tarihi henüz belli değil.
 
     Harabeye dönmüş bir şehir ve dünyanın sonunda geçecek olan "arcade-yarış" oyunu Motorstorm: Apocalypse, PlayStation 3'e özel olarak çıkacak. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MotorStorm 3 PS3 Sony SCEE Yarış
Yeni PS3 Özel Oyunları Yolda Sorcery'nin Gamescom Videosu Yayınlandı

Project Scorpio

22.8.2010 09:36:51

0
Şubat ayında çıkması iyi olmuş bu yıl çıksaydı iş yapamazdı gerçi Şubat'ta da TDU2 çıkıyor ya neyse.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Motorstorm: Apocalypse
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız