Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Motorstorm 3 Tekrar Gündeme Geldi


 
     Playstation 3'ün ve yeni nesil sistemlerin en sıra dışı ve eğlenceli yarış oyunlarından biri olan Motorstorum serisinin çıkması muhtemel olan üçüncü oyunu bir kez daha gündeme geldi.
 
     Hatırlarsanız geçtiğimiz ay sonunda Sony'nin İngiltere kanadı Motorstorm3.com domain adresini almış ve oyunun çıkacağı ile ilgili dedikodular bir hayli kuvvatlenmişti. Bu dedikodulara bir son veren açıklama ise Sony'den gelmiş ve firmanın İngiltere kanadının bir işlevinin de bu olduğunu, sahip oldukları oyun serilerinin veya muhtemel çıkacak olan oyunların site adreslerini aldıklarını belirtmiş ve bu durumun Motorstorm 3 duyurusu ile alakası olmadığını söylemişlerdi.
 
     Motorstorm için çok ilginç bir gelişme ise bugün yayınlandı. Neogaf kullanıcılarından birisi PSN'de arkadaşlarının ne oynadığını kontrol ederken Motorstorm 3 ibaresini görünce oldukça şaşırmış. Oyunun "ilk oynanabilir" demosu ibaresi de beliren bu yazının bir de resmini çekmiş. 
 
     Gerçekten böyle oynanabilir bir demo var mı yoksa PSN'de bir hata mı meydana geldi bilinmez ama E3'te ilginç gelişmeler olacağına kesin gözüyle bakabiliriz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MotorStorm 3 PS3 Sony SCEE Yarış
Patcher: Halo Reach ve Galaxy 2 Konsol Sattırmaz Sony, 3D'yi PSP'ye Değil PS3'e Getirecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Motorstorm: Apocalypse
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız