Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Motion Controller'a Yeni Bir İsim Daha

 
Playstation 3'ün harekete duyarlı yeni kontrol sistemi Motion Controller için yeni haberler gelmeye devam ediyor. Henüz kesin çıkış tarihi verilmese de bu sene içerisinde çıkacağına kesin gözüyle bakılan sistem için yeni bir isim daha ortaya çıktı.
 
Geçtiğimiz E3 fuarında resmi olarak duyurulan bu sistemin proje adı olarak Motion Controller seçilmişti. Bu isim ile anılan sistem için geçtiğimiz ay bir isim daha ortaya çıkmıştı.
 
37. Yıllık Global Medya Konferansı'na katılan John Riccitiello, Sony'nin 2010 yılında piyasaya çıkması beklenen harekete duyarlı bu sisteminin adının GEM olacağını bir cümle içerisinde yanlışlıkla söylemişti. Bu konuşma üzerine ise Sony bir açıklama yapmış ve durumun kesin olmadığını, bu ismin sadece proje adlarından biri olduğunu belirtmişti.
 
Bugün ise proje için bir başka isim daha öne sürüldü. Bu seferki dedikodular sonucu ortaya çıkan isim ise "Arc" oldu. Bu isme gene bir açıklama yapan Sony, "dedikodu ve spekülasyonlara yorum yok" cevabı ile sessizliğini koruyor.
 
Bakalım sistemin gerçek adı ne zaman açıklanacak?
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak playstation 3 PS3 ps3 slim Sony Motion Controller Gem Arc
StarCraft 2'den Kısa Bir Video Bu Sene de Half Life Yok

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation 3
+ TAKİBE
AL
70 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız