Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat X'daki Yeni Karakterleri Konu Alan Bir Çizgi Roman Duyuruldu


       Bu senenin en çok beklenen dövüş oyularından Mortal Kombat X'da bildiğiniz gibi pek çok yeni karakter bulunacak. Yapımcı ekip oyunda yer alacak bu yeni karakterleri konu alacak bir çizgi roman duyurdu. 
 
      Mortal Kombat X adlı bu çizgi romanın ilk sayısı bazı bölgeler için Google Play üzerinden yayınlandı. Bu çizgi roman serinin tüm oyunlarıyla içli dışlı olan ve bir dönem NetherRealm'da çalışmış senarist Shawn Kittelsen tarafından kaleme alınıyor. Çizgi roman Mortal Kombat X'dan bir kaç yıl öncesini konu alıyor.
 
      Çizgi romanın ilk sayısı serinin en bilindik karakteri Scorpion ve Kenshi'yi görüyoruz. İlerleyen sayılarda D’vorah, Kotal Khan ve Cassie Cage gibi karakterleri göreceğimizi belirtelim. Çizgi romanın 14 Ocak'tan itibaren basılı halde oyuncuların beğenisine sunulacağı belirtiliyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mortal Kombat X Mortal Kombat 10 PC PlayStation 4 Xbox One NetherRealm Ed Boon Sub-Zero Scorpion
3DS Oyunu Gunman Clive 2 Bir Kaç Haftalığına Ertelendi Monument Valley Geliştiricisi Korsanı "Bir Nevi Ücretsiz Pazarlama" Olarak Görüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.1.2015 20:51:23

0
sanırım bu mkx ten önce mk9 dan sonrayı anlatıyordu ama film çıkarsalar hiç fena olmazdı

BSC Misafiri

7.1.2015 16:56:13

0
Yani şimdi biz bu çizgi romanda yeni karakterlerin hepsini göre bilicekmiyiz?

The_Rahip

7.1.2015 15:40:12

+1
quote:

Orijinalden alıntı: KAKÁ Eskiden ne güzel filmleri yayınlanırdı zamanına göre on numara filmlerdi, şu anki mevcut sinema teknolojisi ile harika efektleri olan bir MK filmi yapmak çok mu zor üstelik arkanda Warner Bros da varken...
Warner Bros'un şimdiye kadar sağlam bir MK filmi yapmaması zaten büyük bir hata hem böyle projelerede artık çok büyük bir ilgi var. MK için çekilen kısa filmler vardı oyunun tanıtımı için çekilmişti o bile oldukça iyiydi birde dediğin gibi bu sefer arkanda WB var.

KAKÁ

7.1.2015 13:05:52

+2
Eskiden ne güzel filmleri yayınlanırdı zamanına göre on numara filmlerdi, şu anki mevcut sinema teknolojisi ile harika efektleri olan bir MK filmi yapmak çok mu zor üstelik arkanda Warner Bros da varken...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat X ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız