Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 11'in Sıradaki Oynanabilir Karakteri Joker'in Oynanış Fragmanı Yakında Paylaşılacak

 
Yayıncılığını Warner Bros Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise NetherRealm Studios'un yaptığı dövüş oyunu Mortal Kombat 11'in yeni karakteri Joker'in oynanış fragmanı yakın zamanda paylaşılacak. 
 
Mortal Kombat 11'in yönetmeni Ed Boon şahsi Twitter hesabı üzerinden bir Joker görseli ile birlikte duyuru yaptı. Net bir tarih vermese de çok yakın bir zamanda paylaşılacağını söyleyebiliriz. Joker'i seslendiren aktör ise, yine oyunun içerisinde Raiden'ı seslendiren Richard Epcar. Joker oyuna 28 Ocak'ta eklenecek.
 
Oyun eklenen son karakter Sindel'dı. Mortal Kombat 11, şu anda PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için erişilebilir durumda. Bahsi geçen Tweet'i aşağıda bulabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Mortal Kombat 11 Warner Bros. Interactive Entertainment NetherRealm Studios
The Lord of The Rings Dizisinin Tüm Oyuncuları Belli Oldu Monster Hunter World: Iceborne Genişlemesinin Satışları Dört Milyonu Aştı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız