Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mortal Kombat 11 Spawn Oynanış Fragmanı

 
Yayıncılığını Warner Bros Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise NetherRealm Studios'un yaptığı dövüş oyunu Mortal Kombat 11'in yeni karakteri Spawn'dan ilk oynanış fragmanı paylaşıldı.

Video, Mortal Kombat 11’in resmi turnuvası Final Kombat adlı turnuvada paylaşıldı. Spawn, Kombat Pack indirilebilir içeriğinin son üyesi olacak. Spawn, 17 Mart'ta Kombat Pack sahipleri için, 24 Mart'ta ise herkes için yayınlanacak. Yayınlanan ilk oynanış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Mortal Kombat 11, şu anda PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch ve PC için erişilebilir durumda. Ayrıca Mortal Kombat 11’i, bu akşam Türkiye saati ile 20:00’e kadar indirimli bir şekilde satın alabilirsiniz. Detaylar için buradaki habere bakabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Mortal Kombat 11 Warner Bros. Interactive Entertainment NetherRealm Studios
VFŞL 2020 Kış Mevsimi 6. Hafta Karşılaşmaları Oynandı! Mortal Kombat Legends: Scorpion's Revenge Animasyon Filminden Yeni Bir Fragman Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kaplan3461

9.3.2020 11:18:49

0
Bu ne lan korkunc adamin isi bitmis gene parcaliyor rakibini tam dehset dovus oyunu ve gittikçe olçüyü arttiriyorlar

RealArek

9.3.2020 08:45:20

+2
Çok güzel yapmışlar keşke Spawn için yeni bi film yapsalarda izlesek oyunuda çıkarsa iyi olurdu hane.

BSC Misafiri

9.3.2020 07:24:05

+2
Harika yapmışlar ama bu karakter Injustice 2'de olmalıydı. hikayenin son halkası olan Mortal Kombat 11'de daha eksik karakter çok. Reptile, Ermac, Smoke, Rain, Mileena vb. bir çok sevilen karakter yok bu karakterler Bir çok Mortal Kombat severe göre Spawn'dan kat kat daha önemli ha tabi bazıları hikaye gereği ölü olabilir ama DLC karakterler zaten çoğunlukla ana hikayeye dahil edilmiyor zaten. Ölü olanların bazıları zombi olarak da geri getiriliyor falan bazen çok zırvalıyor Ed Boon ve saz arkadaşları hayranları dinleme yoluna ne hikmetse girmiyorlar.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mortal Kombat 11 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız