Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Morbius Fliminden İlk Fragman Paylaşıldı

 
 
Geçtiğimiz günlerde görseli sızdırılan Morbius filminin ilk fragmanı yayınlandı. Morbius, Spider-Man evreninde Spide-Man'in düşmanı olarak biliniyor. Daha öncesinde FoxKids'te yayınlanan Spider-Man animasyonunda bolca görmüştük.
 
Fragmana baktığımızda ise daha önce söylediğimiz gibi Morbius filmi, Sony'nin yarattığı Spider-Man evrenine ait bir film olacak. Fragmanda da 2.03'te duvarda Spider-Man çizimi görüyoruz. Aynı şekilde de fragmanın sonunda, Spider-Man Homecoming filmindeki baş kötü olan Michael Keaton'ı görüyoruz. Kendisi de büyük ihtimalle yine Vulture rolü ile filmde bulunacak.
 
Filmin başrolünde Jared Leto bulunuyor. Yardımcı rollerde ise Jared Harris (Chernobyl), Matt Smith (Doctor Who), Tyrese Gibson (Fast and Furius), Adria Arjona (True Detective) gibi isimler bulunuyor.
 
Özellikle fragmanın sonlarına doğru Matt Smith'in yani 11. Doctor'un, Doctor Who'dakine benzer yürüyüşü özellikle yapılmış gibi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Film ve Dizi Haberleri morbius sony spiderman foxkids film fragman görsel vizyon tarihi spiderman evreni oyuncular
Jason Schreier: PlayStation 5 ve Xbox Series X, RTX 2080'den Daha Güçlü Söylenti: Sony E3 2020'ye Katılmayacak

Wayward Son

13.1.2020 20:12:40

0
Teneffüs vakti.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız