Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster TFT: Elementlerin Yükselişi Turnuvası'nın Şampiyonu BSTLN Oldu!

 
      Riot Games Türkiye'nin Monster sponsorluğunda gerçekleştirdiği TFT Set 2 Elementlerin Yükselişi Turnuvası tamamlandı. LoL Partnerleri arasından seçilen en iyi 16 TFT oyuncusu 2 gün boyunca karşılaşmalarda mücadele etti. Karşılaşmalar sonucunda 8.000 TL’lik para ödülü ve Monster’dan Pusat Plus Set’e ulaşan, şampiyon isim BSTLN oldu.
 
     A grubunda; Bahtam, BilecikSoul, BSTLN, HolyThoth, NyuGamingTV, PBY Kaptan, Realvivien, Uthenera, B grubunda ise FujitoraHS, Stratera, PsikoLoL, LEVO, JustWoven, kanjugen, TheFlyingRam, Oyunbros yer aldı. Grup aşaması sonucunda A ve B grubundan en yüksek puanı alan 4'er kişi final etabına yükseldi.  
 
     A ve B gruplarından finale yükselen oyuncular; BilecikSoul, JustWoven, kanjugen, TheFlyingRam, LEVO, BSTLN, NyuGamingTV ve HolyThoth oldu.
 
     Final aşaması 5'er oyun üzerinden oynandı ve karşılaşmalar katılımcıların yayın platformları üzerinden canlı olarak yayınlandı. Final karşılaşması sonucunda birinci, 28 puanla BSTLN, ikinci, 27 puanla kanjugen ve üçüncü, 26 puanla NyuGamingTV oldu.   
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Rocket League'teki Loot Boxlar 4 Aralık'ta Kaldırılıyor Lost Ember Çıkış Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız