Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter: World x The Witcher 3 İşbirliği 8 Şubat'ta PS4 ve Xbox One'a Gelecek

 
Capcom, Geralt of Rivia'nın Monster Hunter World dünyasına adım atacağı Monster Hunter: World x The Witcher 3: Wild Hunt işbirliği etkinliğinin 8 Şubat 2019 tarihinde ücretsiz bir güncelleme ile birlikte PlayStation 4 ve Xbox One platformlarına geleceğini duyurdu. PC versiyonuna daha sonraki bir tarihte gelmesi bekleniyor, net tarih hakkında şimdilik resmi bir açıklama yapılmadı.

Monster Hunter: World x The Witcher 3: Wild Hunt işbirliği etkinliğinde The Witcher serisinin ana karakteri Geralt of Rivia kendini Araştırma Komisyonu üyeleriyle karşılaştığı Yeni Dünya'da bulacak. Bu işbirliği aynı zamanda The Witcher 3'ün sürükleyici RPG deneyimini Monster Hunter: World'ün oynanışına enjekte eden eşsiz görevler de sunacak.

Geçtiğimiz ay yayınlanan fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. Ayrıca yine geçtiğimiz ay duyurulan Monster Hunter World "Iceborne" genişleme paketinin ilk detaylarına ve teaser videosuna da buradan göz atabilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
Mortal Kombat 11 Kapak Tasarımı Bungie ile Activision Yollarını Ayırıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız