Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter: World PC Çıkış Tarihi Pazartesi Duyurulacak

 
   Capcom, Monster Hunter: World'ün resmi PC çıkış tarihinin 9 Temmuz'da Türkiye saati ile 19:00'da duyurulacağını açıkladı.

   Çıkış tarihinin yanı sıra oyunun PC sistem gereksinimleri ve oyunun Steam, GOG veya Windows Store gibi hangi dijital platformlar üzerinde satışa sunulacağı da pazartesi açıklanacak.
 

Monster Hunter: World’de ‘The New World’ olarak bilinen, yeni keşfedilen bir kıtada tehlikeli av seferine çıkın ve diyarın en acımasız canavarlarını avlamak için keşfedilmemiş yaban bölgelerine adım atın. Keşfettiğiniz yeni düşmanları alt edebilmek için bir avcı olarak dikkatlice planlar yapıp içgüdülerinizi kullanarak birbirinden farklı kapışmalara gireceksiniz. Avlanabilmek için çok sayıda tuzağı, yemi, silahı ve hatta etrafınızdaki ekosistemi kullanın. Silahlığınızı geliştirecek ve güçlendirecek malzemeler karşılığında karkaslar üretilebilir, ortamı savaşta avantaja çevirebilir, siper ve gözetleme noktaları sağlayabilir veya canavarları bile birbirine düşürecek çukurlar yapabilirsiniz. İster zafer kazanma yolunda yalnız bir savaşçı olun ya da ister üç arkadaşa kadar destek veren çevrimiçi yardımlaşmalı oyunda yer alın, bu dünya keşfetmenizi bekliyor.
   
   Monster Hunter: World 26 Ocak 2018'de PlayStation 4 ve Xbox One için çıkışını gerçeklestidi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC GAMER Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
Yakuza: Kiwami 2'nin Demosu Çıktı Darksiders III Çıkış Tarihi Microsoft Store'da 26 Kasım Olarak Listelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

2K

8.7.2018 19:15:01

0
Monster Hunter serisinin büyük bir hayranı olmama rağmen sabrettim PC versiyonunu bekliyorum. Nintendo konsollarında bile düzgün bir fps ile oynama fırsatım olmadı. Genelde 30 hedeflense bile her zaman düşüşler yaşanıyordu. Sözde 50 FPS'ye kitli olan versiyonlarında bile 30'lara düşüyordu ki düşüşler sabit 30'dan daha kötü bir oyun deneyimine neden oluyor. World her ne kadar harika gözükse, yorumları çok iyi olsa bile ilk defa bir Monster Hunter'ı düzgünce 60 ile oynama fırsatım varken konsola almadım. Bu arada bir sitenin sızdırdığı bilgilere göre sistem gereksinimleri; Monster Hunter World PC minimum requirements Processor: Intel Core i5 4460 @ 3.2GHz RAM: 8GB GPU: Nvidia GeForce GTX 760 HDD: 25GB free space OS: Windows 7, 8, 8.1, or Windows 10 Monster Hunter World PC recommended requirements Processor: Intel Core i7 3770 @ 3.4GHz RAM: 8GB GPU: Nvidia GeForce GTX 1060 HDD: 25GB free space OS: Windows 7, 8, 8.1, or Windows 10

BSC Misafiri

8.7.2018 18:33:09

0
Normal ps4 de oynuyorum gayet akıcı nasıl performanslı diyil

rambocuk

7.7.2018 20:00:28

0
Konsollarda performansı pek iyi değildi bakalım pc de nasıl bir iş çıkacak
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız