Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter World: Iceborne'un İkinci Büyük Güncellemesi 5 Aralık'ta Gelecek

 
 
2017 yılının sonlarında piyasaya sürülen başarılı yapım Monster Hunter World'ün Eylül ayında Iceborne isimli bir genişleme paketi yayınlanmıştı. Genişleme paketine gelecek olan ikinci güncellemenin oyuna ekleyeceği yenilikler belli oldu. Bu güncelleme 5 Aralık'ta yayınlanacak.
 
İkinci büyük güncelleme ile oyuna avlanabilir karakter olarak Stygian Zinogre canavarı ekleniyor. Stygian Zinogre'nin Dracophage Bugs ile simbiyotik bir ilişkisi var ve parlamaya başladığı zaman çok daha tehlikeli bir hale gelir.
 
Ayrıca bu güncelleme ile birlikte oyuna yeni silahlar, yeni zırhlar ve yeni bir bölge de eklenecek. Güncellemeye dair tüm ayrıntılı detaylar 4 Aralık'ta yayınlanacak olan geliştirici günlüğü videosuyla açıklanacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
2019'un En İyi 5 Oyunu Darksiders Genesis Sistem Gereksinimleri

mustiua

9.1.2020 23:08:55

0
Yeni yilda en cok bekledigim dlc'lerden olan Monster Hunter World Iceborne sonunda playstationdan sonra Pc ye de geliyor. Yeni bolgelerdeki yeni bosslarla mucadele etmek umarim bekledigimize deger. allkeyshop.com a gore en populer 7. Oyun su an da.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız