Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter World: Iceborne'un Son Güncellemesi Fatalis'i Ekleyecek

 
Capcom, Monster Hunter World: Iceborne genişlemesinin beşinci ve aynı zamanda son içerik güncellemesinin 1 Ekim TSİ 03:00'da tüm platformlar için yayınlanacağını duyurdu.

Güncelleme Fatalis'i avlanabilir canavar olarak ekleyecek. Ejderhayı mağlup etmeyi başaran oyuncular Fatalis temalı zırh, silah ve giysi ile ödüllendirilecek.
 
Güncelleme ayrıca sınırlı süreli etkinlik görevi Arch-tempered Velkhana, ne tür bir silah kullanıyor olursanız olun Clutch Claw'dan tam anlamıyla faydalanmanıza imkan sağlayacak yeni bir yetenek, yeni katmanlı zırh ve daha fazlasını ekleyecek.
 
Bir sonraki sezonluk etkinlik Cadılar Bayramı temalı The Autumn Harvest Fright Fest 16 Ekim - 5 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek. 

Fatalis Fragmanı:
 

Geliştirici Günlüğü:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
İkinci Dünya Savaşı Temalı RTS War Mongrels 2021'de Çıkacak NBA 2K21 - MyCareer Neighborhood Fragmanı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

2.9.2020 11:01:29

0
Oyunu 700 saat oynadım ve farkettim ki oyunu oynarken sadece eğlenmiyormuşum. Aynı zamanda hatıra biriktiriyormuşum. Geliştirici günlüğünün sonundaki 5 dklık derleme oyunda geçirdiğim 700 saati gözlerimin önünden geçirdi. Ağladım.

yaratıc1KLAVYE

29.8.2020 22:45:57

0
Şu oyun bir türlü arzu ettiğim rakama düşmedi maalesef. Düşmedikçede oyundan git gide uzaklaştım ve artık sadece burada haberi çıkınca aklıma geliyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız