Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter World: Iceborne'un Safi’jiva Siege Güncellemesi PC için 20 Mart'ta Yayınlanacak

 
Yayıncılığını ve geliştiriciliğini Capcom'un yaptığı başarılı oyun Monster Hunter'ın Iceborne genişleme paketi bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda PC için yayınlandı. Safi’jiva Siege güncellemesinin PC için yayınlanma tarihi ve fragman da paylaşıldı. 
 
Safi’jiva Siege 20 Mart'ta Steam üzerinden yayınlanacak. Aynı güncelleme konsollarda üç ay önce yayınlanmıştı. Konsol sürümünde olduğu gibi oyuna yeni zırh ve silahlar eklenecek. Silahlarınızdan üç tanesini saklamak için seçeceksiniz ve bir tanesi şu anda kullandığınız tür ile eşleşecek. Ayrıca bu yeni güncellemeyi indirdikten sonra Rigid Dracolite isimli yeni bir materyale sahip olacaksınız. 
 
Bahsi geçen güncellemenin fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. Monster Hunter World: Iceborne; PlayStation 4, Xbox One ve PC için şu anda erişilebilir durumda.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 Monster Hunter: World Capcom Monster Hunter
Mortal Kombat 11'in Yeni Karakteri Spawn'dan 3 Yeni Video Paylaşıldı The Last of Us Dizisinin Müziklerini, Oyunların Müziğini Yapan Gustavo Santaolalla Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter: World
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız