Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Rise: Sunbreak Satışları 3 Milyonu Aştı

 
 
Capcom, Monster Hunter Rise: Sunbreak genişletmesinin dünya çapındaki toplam satışlarının üç milyon adeti aştığını duyurdu. Bu yeni dönüm noktasına, iki milyon satış rakamına ulaşıldığı haberinden bir hafta sonrasında gelindi.
 
Yeni canavarların, mekanların ve daha fazlasının yer aldığı bu devasa genişletme ile Monster Hunter Rise dünyası gittikçe büyüyor ve derinleşiyor. Bu genişlemeyi oynayabilmek için Monster Hunter Rise'a sahip olman gerekiyor. Sunbreak içeriği, 7 yıldızlı Merkez görevi "Yılan Yıldırım Tanrıçası" tamamlandıktan sonra erişilebilir hâle geliyor. Bu içeriği oyun açıkken satın alırsan içeriğe erişmek için oyunu yeniden başlatman lazım.
 
Monster Hunter Rise: Sunbreak genişletmesi, dünya çapında 30 Haziran'da Switch ve Steam üzerinden PC için piyasaya sürüldü. 
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera ryo
STRAY'in PS5 Fiziksel Sürümü 20 Eylül'de Geliyor Konami, Satıştan Kaldırılan Metal Gear Oyunlarını Yeniden Geri Getiriyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Rise: Sunbreak
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız