Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Hunter Filmi Ertelendi

 
Koronavirüs salgını sebebiyle filmler ertelenmeye devam ediyor. Bu sefer ertelenen film ise oyuncuların yakından tanıdığı Monster Hunter. 
 
Oyun dünyasının popüler ve başarılı yapımlarından olan Moster Hunter'ın film uyarlaması normalde 4 Eylül 2020'de vizyona girecekti. Ancak koronavirüs salgını sebebiyle film yaklaşık 7 ay ertelendi ve yeni vizyon tarihi 23 Nisan 2021 oldu.
 
Filmin yönetmenliğini ve senaristliğini Paul W.S. Anderson üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Milla Jovovich, Tony Jaa, T.I., Ron Perlman, Jannik Schümann ve Meagan Good bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Monster Hunter Film Monster hunter filmi oyuncular karakterler konusu vizyon tarihi ne zaman Milla Jovovich
Batman Filmi ile Birlikte Yeni Bir "Batman Evreni" Başlayacak, Yeni Evrene Ait İlk Dizi de Duyuruldu Fast & Furious 9 Uzayda Geçebilir
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Sarohan

12.7.2020 13:16:00

0
Tırt olur gibi.

Team NINJA

12.7.2020 02:46:04

0
gibi gelmesin ağır çöp olacak zaten. bu karı kocanın her filmi moktan.mila ile paul bu ikisi varsa o filmden hayır bekleme. re serisi örnek.

Zarbo257

12.7.2020 00:51:44

0
bu film ağır çöp olacakmış gibi geliyor bana. CGI' a abanıp da şahane şeyler çıkarırlarsa o başka canavar tasarımları falan bi nebze izletebilir kendini.

Shovel Knight

11.7.2020 13:01:25

0
bu filmin niye 1 yıl önce sızdırılmış trailer ı varda official trailer ı yok
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Monster Hunter Filmi
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız