Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Monster Beklentileri Karşılamaya Hazırlanıyor

 
     En İyi Oyun Bilgisayarı Monster ile Kusursuz Kullanım

     Oyun bilgisayarı almayı düşünüyor ve en iyi oyun bilgisayarı modelini arıyorsanız Monster modelleri, beklentilerinizi fazlasıyla karşılamaya hazırlanıyor. Yüksek performansı ve taşınabilirliği bir arada sunan modeller, sıkı oyuncuların vazgeçilmezi olmayı amaçlıyor.
 
     Sıkı Oyunculara Özel Oyun Bilgisayarı

     Eğer sıkı bir oyuncuysanız, oynadığınızın oyunun arayüzünün, hikayesinin, oynanabilirliğinin ve sunduğu seçeneklerin ne kadar önemli olduğunun farkındasınızdır. Hikayesi ile cazip, oynanabilirliği ile fonksiyonel bir oyun olması sizin için oyunu almaya teşvik eden en önemli faktörlerden birisidir. Gerek karakterlerin gerekse genel hikayenin birbiri ile bağlantılı olması ve bir bağ kurabiliyor olmanız, bir oyunu oynanabilir yapan en cazip özelliklerden birisidir.
 
     Hikayenin ne kadar önemli olduğunu bilen Monster Notebook ise tam da bu noktadan yola çıkıyor. Fokus Bilgisayar bünyesinde yalnızca notebook üreten marka, birbirinden farklı modellerinin hikayeleri ile dikkat çekiyor. Abra, Semruk, Tulpar gibi farklı modelleri olan Monster oyun bilgisayarları, isimlerini Türk Mitolojisindeki canavarlardan alıyor.

     Performans Tutkunu Oyuncunun Mitolojik Canavarı

     Başkurt inançlarında sıklıkla adı geçen çift kanatlı atın adını taşıyan Tulpar modelleri, maksimum performanslı ekran kartları ile dikkat çekiyor. NVIDIA GeForce GTX serisinin gücünü arkasına alan bu modeller, multiplayer modlarında ya da dinamik sahnelerde bile sorunsuz performansından hiçbir şey kaybetmiyor. Fps sorununu ortadan kaldıran bu modeller, oyun üzerinde hakimiyetinizi maksimuma çıkarmayı amaçlıyor.

     Modellerden bir diğeri olan Abra ise tam bir performans canavarı olması ile öne çıkıyor. Türk ve Altay mitolojilerinde adı geçen yeraltı yılanları Abra ve Yupta’nin ismini taşıyan modeller, baş döndürücü performansları ile dikkat çekiyor. Daha güçlü, daha etkili bir görüntü elde etmenizi amaçlayan bu model, aynı zamanda Matrix Display özelliği ile geliyor. Yüksek bant genişliği, Quad depolama özelliği ve Dual Channel bellek teknolojisi ise Abra modellerinin diğer öne çıkan özellikleri arasında.

     Mitolojik Canavarların Taşınabilir Hali

     Üstün teknoloji ile yüksek performanslı ve hızlı bir kullanım amaçlayan Monster notebook modelleri, sıkı bir oyuncunun ihtiyaç duyacağı tüm özellikleri bünyesinde barındırıyor. Dizüstü bilgisayarın işlevselliğini masaüstü bilgisayarın performansı ile birleştiren Monster, taşınabilir en iyi oyun bilgisayarı olarak dikkat çekiyor. Üstelik bunu yaparken etkin bir soğutma sistemi kullanıyor. Çift fanlı, termal soğutmalı sistemi sayesinde zorlu koşullarda bile keyifli, kusursuz ve uzun süreli bir oyun deneyimi vaat ediyor.
 
     Ergonomik ve slim tasarımları ile zarif ve şık bir görünüm elde etmenizi sağlayan Monster, en yeni nesil işlemcileri, en yüksek çözünürlüklü ekran kartlarını bünyesinde barındırıyor. Son dönem popüler ve yüksek sistem gereksinimleri isteyen Batman: Arkham Knight, Witcher 3, Metal Gear Solid gibi oyunları bile rahatlıkla oynamanızı sağlayan Monster oyun bilgisayarları modellerini http://www.monsternotebook.com.tr/monster-notebook.html adresinden inceleyebilirsiniz.
 
 
 
-Basın Bülteni

Bu haberin bağlantısı
URL
Hitman'in PAX Prime Sunumunda Yeni Bir Oynanış Videosu Gösterilecek FIFA 16'nın Demo Tarihi ve Takımları Belli Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

chupacabra

27.8.2015 07:45:59

-2
Kasa rezil

Guest-BB2CECC18

27.8.2015 06:26:54

-2
Çok fazla eleştiren var ama fiyat performans olarak iyi cihaz üretiyorlar.

creed87

26.8.2015 20:57:01

0
4 gün önce tulpar v2.7 yi aldım gerçekten felaket cihazlar

BSC Misafiri

26.8.2015 19:25:05

+2
Monster performonster!
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız