Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Molyneux: Wii U İyi, ama Mükemmel Değil

Wii U'nun donanımsal özelliklerinin nasıl kullanabileceğini en iyi Nintendo gösterebilir

      Nintendo'nun yeni nesil konsolu Wii U'ya bir çoğu grafik hastası insanlardan gelmek üzere çok sayıda donanımsal eleştiri geliyor. Tabi geliştiricilerden ve oyun dünyasının tanınmış isimlerinden gerçekten aklı başında, tutarlı eleştiriler geldiğini de görüyoruz. Bu değerlendirmelerden bir tanesi ise Peter Molyneux'a ait.
 
      Nintendo'ya her zaman saygı duyduğunu bildiğimiz Peter Molyneux, firmanın yeni konsolu hakkında şu açıklamaları yaptı:
 
       "Bence Wii U İyi bir konsol, ama mükemmel olduğunu düşünmüyorum. Konsolu oynamışlığım var. Nintendo Land ve ZombiU'yu deneme şansım oldu ve güzel oyunlardı. Tableti elimizdeyken ekrana bakmak ve daha sonra aniden tablete bakmak müşteriler için biraz karışık olacaktır. Bu güzel bir fikir, ama mükemmel değil."
 
       Wii U'nun daha fazla donanımsal güce sahip olmasını gerektiğini de vurgulayan Molyneux, çünkü rekabetin artık sadece konsollar arasında geçmediğini, tabletlerin bile bu alanda teknolojik rakip olarak ortaya çıktığını belirtti. Molyneux'a bu konuda katılmamak mümkün değil.
 
     Nintendo'ya inanılmaz derece saygı duyduğunu söyleyen Molyneux, bir çok insanın Wii duyurulduğunda konsol ne kadar berbat bir isme sahip olduğu, harekete duyarlı kontrolcüleri kimsenin istemeyeceği yönünde kıkırdadıklarını daha sonra 60-70 milyon satış rakamı geçilince insanların kafasında bir şeylerin yerleştiğini ve oyun oynamayan insanların bile oyun dünyasına girdiğini söyledi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Nintendo Wii U Konsol Console
Bloomberg: Yeni Xbox 2013 Sonunda Çıkacak Modern Sanat Müzesi için 14 Oyun Seçildi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BlackBeasT

30.11.2012 15:00:21

0
Bundan önce Nintendonun N64 ve GC oyun konsoları dönemin sağlam donanıma sahip konsolarıydı oyuncular tarafından yeterli ilgiyi görmediler geliştiren oyun sayısı baktğımızda çok düşük kalıyor.Nintendo Wii ile donanımı düşük tutup uygun fiyata yenilikçi yaklaşımı ile durumu telafi etmeye çalışdı ve düşük fiyatı cazip geldi aile eğlencesi sloganı benimsetti.Satış bazında MS ve Sony'nin kaslı konsolarına çemmeyi taktı..:D Nintendo WII_U yine aynı yolu izliyor.Donanım olarak düşük profilli oyun konsolu yeni LCD ekranlı oyun kumandası (sega'nın 15 yıl önceki dreamcast konsolunun gamepadi LCD olmasa bile ekranlıydı,bu açıdan bana yeni değil esinlenme gibi geliyor) ailenizin konsolu triplerinde 2. kez şansını deniyor. lakin MS ve Sony yeni konsolları ile elde avuçda ne varsa kullanarak geliyor.Nintendo bu sefer ki konsol savaşında yaralı çıkabilir

BSC Misafiri

30.11.2012 12:53:10

0
Mükemmel değilmiş yüz sene sorna da ciksa yüz bin yil sornada ciksa hiç bir konsol mükemmel olamicak

deerhunter1980

30.11.2012 12:34:31

0
cok dogru soylemis adam.Nintendo belki kontrolcude yenilik yapmis olabilir ama gunumuz donanimlari cok gelismis oldugundan ve artik kendine oyuncu diyen insanlarin,oyunlardan olabilecek en ust duzey gorselligi beklediginden,Nintendo bu kadar dusuk donanimin bedelini onumuzdeki yillarda agir oduyebilir.Is bi yerden alip bi yere koymak ile olmuyor oyle bir donemdeyiz ki iki bardagida doldurmak gerekiyo.Nintendo belki bi tanesini doldurdu ama otekini tamamiyle bos birakti.

paojin332

30.11.2012 09:46:18

0
Başar. İyi haber!

cengizhan1903

30.11.2012 09:37:02

0
Aynen öyle ilk defa WiiU ya aklı başında yorum yapanı göruyorum.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Wii U
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız