Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Molyneux, Schafer ve Toriyama GDC10'da Bulunacak

 
Oyunseverlerin en hareketli ve heyecanlı geçen dönemlerini sayacak olursak bunların başında oyun çıkışlarının yoğun olduğu dönemler ve yeni duyurular, bilgilerin geldiği oyun fuarları gelir.
 
İşte bu fuarlardan biri olan GDC'nin bu seneki töreni hakkında yeni bilgiler fuarın tarihinin yaklaşması ile birlikte gelmeye başladı.
 
ThinkServices tarafından yapılan habere göre Peter Molyneux, Tim Schafer ve Motomu Toriyama, GDC 2010'da konuşmacı olarak yer alacak.
 
Peter Molyneux, Josh Atkins ile birlikte "Karmaşık sezgisel tasarım zorlukları" konusunda bir konuşma yapacak. Ayrıca ünlü yapımcının Project Natal'ı da destekleyeceği açıklanan Fable 3 hakkında bazı bilgilere de yer vermesi bekleniyor.
 
Tim Schafer ise Overlord yazarı Rhianna Pratchett ve Telltale Games'ten Sean Vanama'ında yer alacağı "Oyunlardaki komedi unsurları" kapsamında bir konuşma yapacak.

Son olarak Final Fantasy 13'ün yönetmenlik koltuğuna oturan Motomu Toriyama ise henüz adı belirlenmeyen bir kapsamda RPG oyunlarının hikayesi üzerine bir konuşmaya katılacak.
 
Sid Meier'in de konuşmacı olarak katılacağı geçtiğimiz günlerde açıklanan GDC 2010 fuarı 9 - 13 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak GDC 2010 Molyneux Schafer Toriyama
POP : Forgotten Sands'ın Resmi Sitesi Açıldı PixelJunk Shooter Demosu PS Store'da

BSC Misafiri

3.2.2010 18:24:01

0
nerede düzenleniyor bu fuar
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız