Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Molyneux; "Move Natal Kadar Gelişmiş Değil"

natal3

    Molyneux, Sony'nin GDC'de tanıttığı hareket algılama cihazı "PlayStation Move"'un Natal kadar gelişmiş olmadığını iddia etti.
 
    Lionhead patronu "Playstation Move" ile ilgili; "Şaşırmadık, öyle değil mi?" dedi ve şöyle devam etti:
 
     “Demek istediğim, geçen seneki E3'de ne kadar iddialı olduklarını görmüştük ve beklediğim gerçekleşti. Görünüşe göre bir adım ileri gittiler ancak bu Natal kadar büyük bir adım değil. Bu tamamen benim kişisel görüşüm." diye konuştu.
 

    Molyneux’un Fable III'ünün Natal'ın kapasitesini sonuna dek kullanacağını sizlere bildirmiştik. Sene sonunda çıkacak olan Move ve Natal bakalım piyasada nasıl yer edinecekler?


Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Playstation Move PS3 Sony Arc Molyneux natal GDC 2010
Colin McRae: Dirt 3 Yapım Aşamasında PS Move Yalnıca 1-2 MB Sistem Hafızası İstiyor

BSC Misafiri

5.4.2010 18:31:40

0
Yahu Natal daha gelişmiş diyorsunuz da birşeyi anlamadım. İkisini neden karşılaştırıyorsunuz ki? Hadi Move Wii'den daha iyi ya d Wii Move'dan daha iyi deseniz anlarım da biri kumandalı sistem kullanıyor diğeri insan vücudunu bunlar çok değişik teknolojiler. Birbiriyle karşılaştırılması çok yanlış. Ayrıca sizce Sony bunu yapamaz mı? Sony Natal gibi kumandasız bir sistemi geçen sene EyePet ile başarmıştı. Bunda da elinizle kolunuzla bir hayvan büyütüyorsunuz. Yani Sony istese şuan Natal'ı da Wii'yi de geçecek teknolojiye sahip ve tercihini Move'dan yana kullanmış İstese EyePet'i geliştirerek Natal'ı piyasaya çıkmadan mezara gömerdi...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Move
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız