Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Molyneux: Fable: The Journey, On-rails Değil

Albion'u tekrar keşfetmek için can atıyoruz.
 
     Lionhead'in yeni oyunu Fable: The Journey, Microsoft'un E3 konferansında herkesin beğenisine sunulmuştu. Kinect tabanlı olduğu görülen oyunun on-rails bir yapıya sahip olduğu düşüncesi herkesi biraz olsun oyundan soğutmuştu. Çünkü Fable'ı insanlar üçüncül bakış açısı macera yapısıyla seviyordu. Fakat Molyneux'tan yanıt gecikmedi: "Hey, millet. Oyun, on rails değil!"
 
    Fable: The Journey'in E3 sunumu için 8 dakika istediklerini ancak yalnızca kendilerine yalnızca 4 dakika verildiğini belirten Molyneux, bu yüzden oyun için daha fazla bir şey gösteremediklerini, bu da kafa karışıklığına sebep verdiğini söyledi.
 
    Albion'da özgürce gezeceğimiz, 300 millik yolculuklara çıkabileceğimizi söyleyen Molyneux, oyunda kendinizin keşfedebileceği bir çok nokta olduğunu da sözlerine ekledi.
 
   Bu habere sevindik işte. Fable serisini Fable yapan ana elementin bozulmadığını görmek güzel. Molyneux, tam bir oyuncu gibi düşündüğü için böyle bir şeye asla izin vermemiş olmalı.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak VG247 Kinect Fable Microsoft Xbox 360 Aksiyon on-rails molyneux
Japonya'da Geçen Haftanın En Çok Satanları Final Fantasy XIII-2'den Yepyeni Bilgiler
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

On.E

9.6.2011 18:00:20

0
Fable III'te Kinect olacak da demişti de türü hakkında yalan söyleyeceğini sanmıyorum bende temkinli bakmıştım FPS olduğu için konferansta gösterilen Fable ama iyi olur türünü bozmazsa..

Haykıran Bıngıldak

9.6.2011 17:38:05

0
Molyneux fable için; Oyunda bir ağaca adınızı kazıdığınızda yıllar sonra gelip ismi hala ağaçta görüceğimizi söylemişti bi arada. Eski fablelardan biri için.

BSC Misafiri

9.6.2011 14:50:31

0
Molyneux söylediyse biraz şüpheci bakmak lazım.Bu da onun diğer oyularında olacağını(!) söylediği özellikler gibi olabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Fable: The Journey
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız