Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Modern Warfare 2 için Bazı Perk'ler Ortaya Çıktı

İşte videoda bazı perk ve işaretlerin ortaya çıktığı sahne.
Çıkacağı tarihteoyunları erteleyen, ön siparişleri ile şimdiden dağıtımcısını memnun eden Call of Duty : Modern Warfare 2 için doğrulanan perk'ler modenwafae247 adlı site tarafından açıklandı.
 
Oyun için yayınlanan  videolardan yola çıkarak hazırlanan perk listesinde oldukça ilginç ve duyurulmamış perkler ile karşılaşıyoruz.
 
Listedeki bazı perklerin zaten resmi olarak doğrulanmadığını da belirtelim.
 
İşte modernwarfare247 sitesine göre oyunun multiplayer kısmında görme ihtimalimizin olduğu bazı perkler ;
 
Image and video hosting by TinyPic    Martyrdom : İlk Modern Warfare oyununda kullananın zevkten dört köşe olduğu, tuzağa düşenin ise feryatlar içerisinde kaldığı perk olan martyrdom'u kullandığınızda kontrol ettiğiniz asker öldüğü zaman arkasında bir el bombası bırakıyor.
 
 
 Image and video hosting by TinyPicAkimbo : Bu pek sayesinde elinize iki adet tabanca alabileceksiniz. Mesela oyunda bulunan Deset Eagle'ı he iki elinizde de kullanabileceksiniz.(doğulanmadı)    

 
 
Image and video hosting by TinyPic
     Stopping Power perkine benzetilen bu perk muhtemelen aynısı veya benzer bir perk olarak karşımıza çıkacak. Stopping Power perki ile düşman ateşinden daha az hasar alarak kurtuluyorduk. Bir nevi çelik yelek diyebiliriz.
 
 
Image and video hosting by TinyPic
      Daha önce kullanılmayan bu kuş benzeri işarete sahip olan perk için hızlandırıcı benzetmesi yapılıyor. Bu perk sayesinde kontrol ettiğimiz asker, belki extreme condution perkindeki gibi daha uzun mesafe de koşabilir.
 
 
Image and video hosting by TinyPic     Tıpkı Akimbo perkindekine benzer bir işarete sahip olan yeni bir perki heartbar sensör işaretine benzetilmiş. Yandaki işarete benzer olan bir perk ile belki düşmanlarımızın yerini saptayabiliriz.
 
 
Image and video hosting by TinyPic
      Videoda gözüken bu perk hakkında ise şu an için pek bir fikri olan yok. Düşmanı pusuya düşürmek için belli bir noktaya tuzak kurma(yem) ihtimali de olabilir.
 
 
 Image and video hosting by TinyPic    Video da gözüken bu işaret için perk olmama ihtimali üzerinde duruluyor. Diğerlerinden daha ön planda olan bu işaret için, oyunda herhangi bir yönü gösteren (hava alanı vs) bir tabela olabilir ifadesi kullanılmış.              
 
Kaynak           

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Call of Duty Modern Warfare 2 Activision infinity ward PC Xbox 360 PS3
Yeni Heavy Rain Söyleşisi ve Videosu Wii internet Kanalı Artık Bedava

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Call Of Duty: Modern Warfare 2
+ TAKİBE
AL
22 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız