Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mod-Z, Zirveye Oynuyor!

 
      Mod-Z elektronik spor takımı, 2020 Zula Süper Lig 5. Sezon'da çıktığı 8 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik alarak 20 puan toplamayı başardı. Topladığı puanlarla ligin zirvesinde yer almalarının yanı sıra İstanbul WildCats, Beşiktaş Espor, 1907 Fenerbahçe gibi takımların önünde bulunurken son 4 sezonun şampiyonu olan Galatasaray Espor’un tam 13 puan önünde yer almayı başardılar.

     Sezonun öncesinde Türkiye Espor Federasyonu’nun düzenlemiş olduğu Zula Türkiye Kupası’nda güçlü rakiplerini elemeyi başarak şampiyon olan Mod-Z hem ilk kupalarını müzelerine götürmeyi başardılar hem de bu sezon ki hedeflerinin ne kadar büyük olduğunu göstermişlerdi. Ligde yer aldıkları ilk sezonda istedikleri gibi bir sezon geçiremeyen Mod-Z başarısız geçen ilk sezonun ardından yavaş yavaş kimlik değiştirmeye ve yeni bir yapılanmaya gitmeye başladı. Kadrosunu kademeli olarak değiştiren ve ligin en iyi oyuncularını transfer eden Mod-Z, 5. sezonun başında ise gözünü zirveye dikerek ses getiren hamleleri yapmış oldu.
 
     100.000 TL’lik dev bir bütçeyle sezona başlayan ve tek hedef şampiyonluk diyen Mod-Z, sezona Hüseyin ‘’CixEd’’ Kıran, Yakut ‘’Y4K7T’’ Erdoğan, Mehmet Burak ‘’Extreme’’ Akbalık, Furkan Can ‘’Masic’’ Öztürk ve Eren ‘’Brave’’Kasırga 5’lişiyle başladı. Yedek oyuncu için ise Kerem ‘’Wadaa’’ Uysal ile anlaştılar. 5. sezonun özellikle İstanbul WildCats ve Beşiktaş Esports’un domine etmesi beklenirken Mod-Z, 2 güçlü rakibinden sıyrılarak ilk 8 maç itibariyle ligin zirvesinde yer almayı başardı. Özellikle Yakut ‘’Y4K7T’’ gösterdiği performans ve 2.07 gibi çok yüksek bir KDA ile oynaması zirveye giden yolu açtı diyebiliriz. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Fanatik zula türk yapımı türk oyunu mmo fps mmofps shooter madbyte games
Company of Heroes Yarın iPad İçin Yayınlanacak VFŞL 2020 Kış Mevsimi'nde 1907 Fenerbahçe Espor Ve Dark Passage Liderlik Koltuğunda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ZULA
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız