Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mobil Oyun Bravely Default: Brilliant Lights, Piyasadan Kaldırılıyor

 
 
Square Enix, Bravely Default: Brilliant Lights'ın 28 Şubat 2023'de piyasadan kaldıracağını duyurdu.
 
Bravely Default: Brilliant Lights ilk olarak 27 Ocak 2022'de App Store üzerinden iOS ve Google Play üzerinden Android için kullanıma sunuldu.
 
Bu, dünya çapında kümülatif sevkiyat ve 3 milyondan fazla indirme satışı gerçekleştiren Square Enix'in akıllı telefonlar için fantezi RPG "Bravely" serisinin en son ürünü.

Tüm oyun içi "Mythril" satışları bugün itibarıyla durdurulmuştur, ancak kalan Mythril hizmet sona erene kadar kullanılabilir. Kullanılmayan Mythril daha sonraki bir tarihte iade edilecektir.
Square Enix'e göre, iyi hizmet vermek için her gün çok çalışırken, bundan sonra tatmin edici hizmeti sürdüremeyeceği sonucuna vardı.
 
Yakın tarihte Square Enix, Bravely Default: Brilliant Lights'ın kullanıcıların çeşitli karakter ve hikayelerine geri bakmalarına olanak tanıyan çevrimdışı bir sürümünü yayınlamayı planlıyor. Detaylar daha sonra duyurulacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Mobil Bravely Default: Brilliant Lights RPG
Tek Oyunculu FPS Oyunu Severed Steel, Epic Games Store'da Ücretsiz Olarak Yayınlanıyor Castle of Shikigami 2, Switch için 13 Nisan 2023'te Çıkış Yapıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız