Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Miyamoto: Ateş Olmayan Yerden Duman Çıkmaz

Nintendo'nun başarısında en büyük pay hiç kuşkusuz Shigeru Miyamoto'nun

     Oyun dünyasının en büyük yapımcısı olarak görülen Shigeru Miyamoto, Fransız Gameblog'a HD konsol söylentileri başta olmak üzere çeşitli konularda açıklamalar yaptı. Daha önceki bir haberimizde Miyamoto'nun Super Mario 3DS'i 2011 yılı içinde çıkarmak istediğini aktarmıştık. Peki ya diğer konular?
 
     Miyamoto şu an yeni Zelda, Mario, Pikmin oyunlarının yanı sıra Mario Kart 3DS üzerinde çalıştığını onayladı. Buna rağmen örneğin Pikmin oyununun hangi platforma geleceğini açıklamadı.
 
     Ayrıca Nintendo'nun 3DS için yeni  AR oyunları hazırladığını da söyleyen Miyamoto, malesef bunların indirilebilir olarak mı, yoksa kart olarak mı satılacağını da açıklamadı.
 
     Ünlü yapımcı Nintendo'nun HD oyun cihazı hakkında söylentilerin olduğundan haberdarmış ve Nintendo'nun genel politikasının aksine ilginç bir açıklama yaparak "Ateş olmayan yerden duman çıkmaz" dedi. Buna rağmen okuduğumuz herşeye de inanmamamızı söyleyen yapımcı, Nintendo'daki Araştırma ve Geliştirme departmanında bir çok prototipin hazırlandığını, ama bunların bir çoğunu açıklamadıklarını söyledi. 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendoeverything Nintendo 3DS Nintendo 3DS Project Cafe Miyamoto
Tekken Tag Tournament 2'den Jun Kazama Videosu L.A. Noire'da Kariyer Yapmak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo 3DS
+ TAKİBE
AL
21 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız