Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Minecraft Gelişmeye Devam Ediyor

Minecraft'ın Xbox 360 sürümünün adı hâlâ açıklanmadı.
 
     Minecraft yapımcısı Notch'dan (Marcus Persson) yeni haberler geldi. E3'te Minecraft'ın Kinect desteği ile Xbox 360'a geliştirildiği duyurusundan sonra oyunun PC ve mobil platformlarında ne gibi yeniliklere maruz kalacağı açıklandı.
 
     Minecraft Pocket Edition, Sony Ericsson'un telefonu Xperia Play'de tamamen yeni bir oyun olacak. Direkt olarak Android tabanlı telefonlar için geliştirilen oyun Xperia Play'in tüm kontrol yeteneklerini kullanacak. Xperia'ya özel anlaşma sona erdiğinde oyunu diğer Android telefonlarda da görebileceğiz.
 
     Diğer yandan oyunun ana platformu olan PC sürümünde beta süreci devam ediyor ve yakında 1.7 güncellemesi yayınlanacak. Bu güncelleme aynı zamanda oyuna bolca macera ekleyecek çünkü oyuncuları daha çok keşfetmeye ve savaşmaya teşvik edecek bir ödül sistemi barındırıyor. Buna ek olarak mod desteği de geliyor. 1.7 güncellemesi ile birlikte ilk adımları atılacak mod araçları, güncellemeden sonra mümkün olduğunca hızlı bir şekilde bizlere sunulacak. Kullanıcılar mod araçları sayesinde Minecraft'ın tüm kaynak kodlarına erişebilecek ve gönüllerince değiştirebilecekler.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Minecraft Marcus Persson Notch Mojang Specifications xbox 360 kinect
Hey Epic, PS3'te Gears of War Görecek miyiz? Müjde: Beyond Good & Evil 2 Hâlen Yapım Aşamasında

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Minecraft ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
67 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız