Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mindjack Önümüzdeki Seneye Ertelendi


 
 
     Duyurulduğu günden sonra kayıplara karışan oyunlardan birisi olan Mindjack için erteleme geldi.
 
     Square Enix'in RPG dışındaki türlere yönelmesinin meyvelerinden olan Mindjack, TPS olarak karşımıza çıkmaya hazırlanan bir aksiyon oyunu. 2031 yılında geçen oyunda karakterimizin amacı, düşmanlarının zihinlerini okuyup onları alt etmek.
 
     Şuanlık sadece bu kısıtlı bilgilerin elimizde olduğu Mindjack, Haziran ayında duyurululduğunda tam tarih verilmese de, Ekim'de çıkacağı söylenmişti. Şimdi ise Mindjack, Square Enix tarafından 2011'e ertelendi.
 
     Online modlarında co-op gibi türler de bulunan Mindjack, Square Enix'in tanımına göre 'benzersiz bir online deneyimi' sunmaya hazırlanıyor. Oyun, PS3 ve Xbox 360 için hazırlanıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Mindjack Square Enix TPS Feel Plus Aksiyon
Batman Arkham City vs Arkham Asylum Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (6 - 11 Eylül)

LostPower

6.9.2010 02:24:28

0
YİNE ps3 ve xbox yani bu platformlara yapılan her oyun da bize şunumu demek istiyorlar? Biz pc den para kazanmıyoruz pc.korsancılık var o nedenle bu iki platform bize daha karlı..Yani bumu eger öyleyse ps3 ve xbox cıkıpta yerle bir olan oyunlarda gördük ..iyiki ertelenmiş hatta hiç çıkmasın...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mindjack
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız