Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mikami ve Suda51'in Projesi Devam Ediyor!

Resident Evil serilerinin Nintendo Gamecube için özel olmasını sağlayan anlaşma belki de Mikami'nin Capcom macerasının sonu oldu.
    O, Capcom çatısı altında imzasını attığı oyunlarla tanıttı kendini video oyun dünyasına; Shinji Mikami. Resident Evil serisine hayat veren isim ayrıca Devil May Cry, Dino Crisis ve Viewtiful Joe gibi başarılı yapımlarlada adından söz ettirmişti.
 
    Capcom tarafından kapatılan Clover Studios'dan ayrıldıktan sonra uzun süre sessizliğini koruyan Mikami'den ilk haber geçen sene EA Japonya tarafından gelmişti. 2008 ağustos ayında; yapımcılığı Suda51 ve Shinji Mikami tarafından sürdürülen bir aksiyon/korku oyununa yayıncı olduğunu bildirdikten sonra EA'dan bu konu hakkında daha sonra herhangi bir açıklama ve oyun hakkında ne görsel ne de yazılı olarak bir bilgi yayınlanmamıştı.
 
    Bugün TGS fuarı öncesi basın toplantısı düzenleyen EA'nın Japonya başkanı Rex Ishibashi Joystiq sitesine konu ile ilgili verdiği demeçte, oyunun halen yapım aşamasında olduğunu ve hazır olduğunda oyun ile ilgili gerekli haber güncellemelerini yapacaklarını bildirdi. Rex, EA Japonya'nın; EA'nın global başarısında önemli bir ilişkisi olduğunu sözlerine eklerken, bahsi geçen oyunun umut vadedici olduğunu vurguladı.
 
    Özellikle Resident Evil 5 sonrasında orjinal atmosferinden geriye hiç birşey barındırmayan oyun, oyuna hayat veren isim Shinji Mikami tarafından da eleştirilmişti. Bakalım Mikami yeni oyunu ile bize RE serisini aratmayacak nitelikte bir atmosferi yeniden sunabilecek mi ?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak EA Japonya suda51 Shinji Mikami
Türkçe Football Manager için İmza Kampanyası GOW Koleksiyonu GOW 3 E3 2009 Demosunu İçerecek !

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız