Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Mighty No. 9 Ertelenmiş Olabilir

 
     Mega Man ve Dead Rising'in tasarımcısı Keiji Inafune'nin yeni oyunu Mighty No. 9'un ertelenme ihtimalı olduğu açıklandı. NeoGAF forumlarında farkedildiği üzere Amazon, Gamestop ve Walmart'ın oyunu 2016 tarihine güncellemiş. Oyunun çıkış tarihi ise hala dijital sayfalarda 2015 olarak gösteriliyor. Yani bu ertelenmenin sadece fiziksel satışa geldiğini şimdilik varsayabiliriz.
 
     Henüz bu konu hakkında resmi bir açıklama yok fakat tarihler 15 Eylül'ü gösterdiğinde kesin bir şekilde durum belli olacak. Mighty No. 9, Xbox 360, Xbox One, PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Wii U, 3DS ve PC için geliştiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot keiji inafune mighty no. 9 kickstarter mega man side scrolling action platform
Rise of the Tomb Raider 2016 Yılında PC ve PS4'e Geliyor! The Talos Principle: Road to Gehenna'nın Çıkış Videosu Yayımlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

24.7.2015 00:08:50

+2
Oyun zaten grafiksel vs olarak bir platform oyunu için bile çağının çok gerisinde birde üstüne ertelenme, bunca zaman ne yaptı adamlar şaşılacak şey. Keiji Inafune büyük güven kaybetti oyuncular tarafında...

cebm1k

23.7.2015 20:06:24

+1
olmadı bu:(
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Mighty No. 9 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız